Home Vijesti Održana izborna skupština Udruge veterana Domovinskog rata Rab

Održana izborna skupština Udruge veterana Domovinskog rata Rab

0
Održana izborna skupština Udruge veterana Domovinskog rata Rab

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Izborna skupština nije rezultirala nekim većim kadrovskim promjenama u rukovodstvu Udruge. Dosadašnji predsjednik Duško Matušan – Čobi ponovno je izabran, pa će tako i u trećem mandatu biti na čelu Udruge.

Rab danas oglas

 

Značajnije promjene nisu se dogodile ni u sastavu predsjedništva, u kojem će i u narednom mandatnom razdoblju, uz Matušana na predsjedničkoj funkciji, biti Mladen Žic i Zdravko Staničić, koji je ujedno i dopredsjednik Udruge, a novi članovi predsjedništva su; Zoran Ribarić i Sanjin Fafanđel, ujedno i tajnik Udruge.

 

U svečanom dijelu skupštine počasnim članovima Udruge veterana Domovinskog rata Raba postali su; Marko Matić – Gici, Rajko Augustinović, član predsjedništva Udruge dragovoljaca Domovinskog rata iz Požege, te branitelji iz Senja: Bruno Papić, Damir Prpić, Damir Grahovac i Mehmed HuskićMeho.

 

Na skupštini je uručeno 19 zahvalnica pojedincima te određenim radnim i drugim organizacijama: Gradu Rabu, „Vrelu“ i „Dundovu“, Turističkoj zajednici Grada Raba, Primorsko-goranskoj županiji i Ministarstvu branitelja, „Rapskoj plovidbi“, Radio Rabu i portalu „Rab Danas“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime