Home Vijesti Koncertom klape SOL zaključen drugi „RAB OKTOBERFEST“

Koncertom klape SOL zaključen drugi „RAB OKTOBERFEST“

0
Koncertom klape SOL zaključen drugi „RAB OKTOBERFEST“

Foto: RabDanas

 

Oni najmlađi uživali su zabavljajući se u postavljenom lunaparku, a odrasli su svake večeri mogli guštati u ponuđenom koncertnom programu, pivoljupci u bogatoj paleti craft piva i u prigodnoj gastro ponudi.

Rab danas oglas

 

Iako je sve prošlo u veselom i razdraganom raspoloženju, bilo je i onih koji su se s razlogom ljutili. Naime preseljenje “Rab Oktoberfesta” s Trga sv. Kristofora na Novu rivu stvorilo je problem svima koji su tijekom trajanja manifestacije, u poslijepodnevnim terminima, svojim automobilima dolazili dočekati putnike s katamaranske linije Rijeka – Rab – Novalja. Ukoliko se i ubuduće prostor Nove rive bude koristio za slične manifestacije, organizator će morati smisliti način kako izbjeći gužvu i kolaps u prometovanju u vrijeme dolaska Jadrolinijinog katamarana.

 

Inače, glavni i zabavni dio programa u nešto kasnijim satima, održavao se u povećem šatoru u kojem su prve večeri Rock’n Roll uspješnicama prisutne raspoložili članovi glazbene skupine „Whitenheads“, nakon njih iduće večeri – prošle subote, u programu koji je potrajao do 4 sata ujutro, brojnu su publiku s Folk n’ Rollom oduševili opatijski „Koktelsi“, da bi u nedjelju, tijekom posljednje Tradicijske večeri, Rabljane i pokojeg gosta zabavili dragi susjedi s Paga, članovi sve popularnije muške klape „Sol“.

 

Organizator i ovogodišnjeg uspjelog “Rab Oktoberfesta” poznata je rapska Pekarnica slastica „Vilma“, a pokrovitelji su Grad Rab, TZG Raba, Pučko otvoreno učilište Rab, Lučka uprava Rab i Zagrebačka pivovara.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime