Home Vijesti Nakon dva uzastopna poraza MNK RAB dočekuje MNK ZAGREB 92 / (pet.) 16.11. u 19.45h

Nakon dva uzastopna poraza MNK RAB dočekuje MNK ZAGREB 92 / (pet.) 16.11. u 19.45h

0
Nakon dva uzastopna poraza MNK RAB dočekuje MNK ZAGREB 92 / (pet.) 16.11. u 19.45h

Foto: RabDanas

 

MNK PETRINJČICA – MNK RAB 3:1 (2:1)

Na prvu utakmicu Rabljani su putovali u Petrinju gdje su izgubili od domaće ekipe MNK Petrinjčice rezultatom 3:1.

Rab danas oglas

Odmah na otvaranju utakmice, praktički u prvom napadu, domaćin dolazi u vodstvo preko Marjanovića. Gosti su se sabrali te su počeli igrati organiziranije i čvršće što je rezultiralo s nekoliko odličnih prilika koje su redom promašili Pičuljan, Pećarina i Ivče.
Rabljani nisu realizirali prilike koje se ne smiju promašivati, a kazna je ubrzo uslijedila i to u 13. minuti kada Gršić udarcem s 9 metara, iz kosa, postiže prekrasni pogodak.

Do kraja poluvremena gosti su ipak uspjeli smanjiti rezultat kada, nakon dobro odigranog prekida, Pećarina postiže pogodak za 2:1.

U drugi dio utakmice obje ekipe ušle su otvoreno. Najbolji pojedinac utakmice, vratar domaćina Tolušić, u nekoliko je navrata obranio odlične prilike igrača MNK Raba koji nisu imali rješenje niti u prilikama jedan na jedan. Nakon toga domaćin koristi jednu odbijenu loptu iz bloka koju Lovrić posprema u mrežu za konačnih 3:1.

 

MNK RAB – MNK FUTSAL PULA 3:7 (0:6)

Rabljani su 4 dana nakon gostovanja u Petrinji imali popravni ispit na domaćem parketu, ali ga nisu položili. Naime, MNK Futsal Pula je zasluženo odnio puni plijen s Raba. 

Utakmica je bila odlučena u prvom poluvremenu u kojem je gostujuća ekipa postigla šest golova. 

Domaćini kao da nisu bili na utakmici. S puno grešaka, nervoze i mlakom igrom pružili su gostima priliku da se razigraju i bez puno napora riješe pitanje pobjednika. 

Mrežu domaćina načeo je Lolić u 6. minuti. Potom u 10. minuti gosti postižu dva pogotka preko Peršića i Badrova za 0:3. Dvostruki strijelac Salihović postiže pogotke u 14. i 17. Minuti, a za konačnih 0:6 u prvom poluvremenu zaslužan je Barišić koji zabija u 18. minuti. 

Nakon predaha domaća ekipa ulazi preporođena, te sa puno boljom igrom i htijenjem u samo dvije minute nastavka postižu dva pogotka kada su precizni bili Beg i Ivče. U drugom dijelu na vrata domaćina stao je mladi Luka Antekolović koji je odličnim obranama dao dodatni vjetar u leđa svojim suigračima. Gosti su u tom trenutku djelovali pomalo panično dok su domaćini redali šanse i prebacili igru na gostujuću polovicu. 

Nadu u potpuni preokret podgrijao je Beg koji je u 33. minuti iz akumulacije zabio pogodak za 3:6. Nošeni brojnom i glasnom publikom domaćini su krenuli još bolje i čvršće što je ostavilo prostora za kontre gostiju, a takvu jednu je realizirao Barišić u 38. minuti ugasivši sve nade domaćina u preokret. 

MNK Futsal Pula predstavio se kao ozbiljan klub, s puno odličnih pojedinaca, koji će zasigurno biti jedan od favorita za osvajanje ovogodišnjeg natjecanja. 

 

MNK RAB – MNK ZAGREB 92 (16.11.2018. u 19.45h)

Natjecanje ide dalje i u petak 16. 11. s početkom u 19.45 sati MNK Rab ima novu domaću utakmicu kada im u goste dolazi MNK Zagreb 92. Ovo je prilika domaćinu da s pobjedom i s osvojena tri boda zadrži priključak u gornjem dijelu tablice. MNK Rab do sada nije osjetio draž pobjede u susretima s MNK Zagreb 92, te ga zasigurno čeka još jedna teška i neizvjesna utakmica.
Pozivamo Vas da svojim dolaskom i navijanjem u dvorani u petak u 19.45 sati, kao i do sada, pomognete MNK Rab u osvajanju nova tri boda.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime