Home Vijesti U Varaždinu Kući Rabske torte dodijeljena nagrada Simply the Best

U Varaždinu Kući Rabske torte dodijeljena nagrada Simply the Best

0
U Varaždinu Kući Rabske torte dodijeljena nagrada Simply the Best

Foto: RabDanas

 

{gallery}Kuca rabske torte best{/gallery}

Rab danas oglas

 

Nagradu su na svečanoj dodjeli u Varaždinu, u sklopu 20. poslovno turističke burze PUT, preuzeli vlasnik Kuće Rabske torte i Pekarnice slastica Vilma Josip Brna i direktorica Turističke zajednice Grada Raba Ivana Matušan.

„Rabska torta kao autohtoni tradicionalni proizvod u najslađem i najljepšem svjetlu predstavlja svo bogatstvo našeg otoka sreće. Ona je više od samog suvenira te je zato zaslužila svoju kuću u koju su rapski gosti uvijek dobrodošli. Kuća Rabske torte stvorena je iz ljubavi prema našem otoku i njegovoj bogatoj tradiciji, a danas predstavlja prepoznatljivo obilježje ovog dijela Jadrana“, istaknuo je Josip Brna.

 

Nagradu Simply the Best 10-u godinu zaredom dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia, a nagrađuju se kreativnost, inovativnost te utjecaj na razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije.

 

Ova je hvalevrijedna nagrada samo još jedan dokaz izuzetne turističke sezone u Gradu Rabu i kontinuiranog rada na unapređenju kvalitete i sadržaja.

„Hrvatska je zemlja bogate povijesti i tradicije te je prepuna prekrasnih turističkih destinacija među kojima se svaka za sebe trudi svoju ponudu učiniti posebnom, drugačijom i atraktivnijom. Kao direktorica TZ-a Rab, ali i kao Rabljanka, iznimno sam ponosna što Grad Rab ima toliko toga za ponuditi tijekom i izvan turističke sezone. Još je ljepše kada to prepozna struka što nam daje dodatni motiv da se i dalje trudimo svim posjetiteljima Raba pružiti nove doživljaje i uspomene za cijeli život“, izjavila je Ivana Matušan.

 

Posezona je osim rekordnih rezultata, Rabljanima donijela i brojna priznanja struke i gostiju, koja potvrđuju rast interesa za Rabom kao atraktivnom destinacijom.

 

Podsjetimo, na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma u Hvaru najpoznatija rapska manifestacija, Rabska Fjera, proglašena je turističkim događajem godine, a nešto ranije u rujnu je Turistička zajednica grada Raba prema ocjeni Nautičke patrole osvojila nagradu za najveći doprinos razvoju nautičkog turizma u Hrvatskoj.

 

  • Izvor: 404.agency

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime