Home Vijesti Veselo adventsko druženje u „Pahuljici“

Veselo adventsko druženje u „Pahuljici“

0
Veselo adventsko druženje u „Pahuljici“

Foto: Izvor: DV Pahuljica

 

U matičnom vrtiću jelka je ukrašena ukrasnima koje su šivali roditelji Ježića i Leptirića dok su hodnici ukrašeni kaširanim ukrasima koje su izrađivali roditelji ostalih skupa. Uz ukrašavanje vrtića, djeca, roditelji i odgajatelji uživali su u božićnim pjesmama i pričama, mijesili su božićne kekse te sadili pšenicu. U božićnom glazbenom kutiću pridružio nam se i Dino Gušćić, Elin brat, koji nam je pjevao nekoliko pjesama, a u pridružila mu se i njegova sestra Ela. Veselje su upotpunili kolači, čaj i kava koje su spremile naše vrijedne kuharice, a uskoro su zamirisali i keksi koje su mijesila djeca s roditeljima pa smo i njih kušali. 

Rab danas oglas

 

I u područnim odjelima bilo je veselo! 

U Područnom odjelu Supetarska Draga u popodnevni satima djeca, roditelji, odgajateljice i kuharica družili su se, ukrašavali sobu dnevnog boravka, pjevali, fotografirali se i uživali u čaju i keksima.

U Područnom odjeljenju Banjol adventsko druženje odvilo se u večernjim satima, okupljeni roditelji i djeca u opuštenoj atmosferi uživali su u pjesmi, glumi, pričama, sadnji pšenice. Očevi Marko i Damir pridonijeli su atmosferi svirajući na gitari i bubnjevima, a bilo je tu, naravno, i čaja i keksa. 

U Područnom odjeljenju Lopar adventska druženja odvijala su se tijekom čitavog mjeseca prosinca kroz nekoliko kreativnih radionica djece, odgajatelja i roditelja na kojima su pripremljeni brojni ukrasni kako za ukrašavanje vrtića, tako i za božićni sajam na kojem će djeca sudjelovati u srijedu 19. prosinca. 

 

Ovo veselo predblagdansko druženje bila je prilika da se prisjetimo da je bit Božića u zajedničkom vremenu provedenom zajedno i da je za zajedničko veselje i sreću često potrebno vrlo malo.

 

Čestit i blagoslovljen Božić svima!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime