logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Nedjelja, 12 Travanj 2015 20:25

Lorena Puljar-Matić pobjednica natjecanja u dizajnu noktiju na opatijskom "Cosmetic News 2015"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

Danas je u Opatiji u sklopu 22. Međunarodnog sajma kozmetike "COSMETIC NEWS 2015" u Sportsko kongresnom centru Opatija održano natjecanje u oblikovanju noktiju. U kategoriji „French nail design“ pobjednica je naša rapska djevojka Lorena Puljar-Matić ispred natjecateljki iz cijele Hrvatske. Bravo Lorena!

Inače, nakon uspješne premijere prošlogodišnjeg Cosmetic News-a na novoj lokaciji i ovogodišnji se održava u centru koji raspolaže sa četiri dvorane, pa se sva zbivanja odvijaju pod istim krovom. Organizator je pripremio bogat program predavanja iz svih područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice.

Uz tradicionalna natjecanja u šminkanju za kozmetičarke-vizažistkinje i učenice kozmetičkih škola, te natjecanje u oblikovanju noktiju u četiri kategorije, ovaj je Cosmetic News obilježila tema novog Disneyevog ekstravagantnog filma "Maleficient" - "Gosposodarica zla".

Pročitano 1117 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1