logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 28 Prosinac 2018 15:02

Nakon najuspješnije 2018., Imperial u 2019. očekuju najveća ulaganja do sada

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)

Na ovogodišnjem skupu zaposlenika Imperiala d.d. predsjednik Uprave Vlado Miš govorio je o ostvarenim rezultatima poslovanja u 2018. godini, istaknuvši pritom kako je riječ o najuspješnijoj Imperialovoj godini do sada. U Imperialu, koji je od 2016. godine u sastavu grupacije Valamar, sve je spremno za realizaciju zacrtanih strateških ciljeva pa će tako već predstojeća godina biti ispunjena velikim izazovima i investicijama.

 

Naime u 2019. godini planira se ulaganje u iznosu od 140 milijuna kuna, što je do sada najveće ulaganje u jednoj poslovnoj godini.

 

Manuela Beg proglašena zaposlenikom godine

Na skupu je bilo posebno svečano prigodom proglašenja zaposlenika godine, a ovu je časnu titulu zavrijedila Manuela Beg, koja se i do sada već dokazala u hotelu Carolina, kao uzorni zaposlenik, na svojem radnom mjestu konobara, a u ovoj godini pridružila se i F&B timu Valamar Collection Imperial Hotela na novom izazovnom zadatku.

Dala je poseban doprinos na promjeni i uvođenju novog koncepta usluga, posebno V-level usluge. Izuzetno je doprinijela kvaliteti rada i radnoj atmosferi, te je često spominjana u anketama i komentarima gostiju po svojoj ljubaznosti i stručnosti. Upravo zbog toga izabrana je i za djelatnika mjeseca u kategoriji nagrada od gosta, a Manuelin vedar duh, kolegijalnost, odnos prema poslu i gostima, pridonijeli su uspjehu i cijelog tima hotela.

Pročitano 2353 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1