Home Vijesti Uspješno održana “Kockina” potraga za pisanicama na uskrsni ponedjeljak

Uspješno održana “Kockina” potraga za pisanicama na uskrsni ponedjeljak

0
Uspješno održana “Kockina” potraga za pisanicama na uskrsni ponedjeljak

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Točno u 11 sati, na znak voditeljice programa, jedne od nagrađivanih volonterki „Kocke“ Romane Crnić, djeca su se, raspoređena u 32 skupine sa po četiri člana u svakoj, rastrčala parkom u potrazi za skrivenim uskrsnim jajima. Svaka je skupina imala zadatak pronaći četiri pisanice s ciljem da ih što prije, u punom sastavu, donesu voditeljici programa.

Rab danas oglas

 

Prigodne nagrade su bile osigurane za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, a djeca su ovaj nimalo jednostavan zadatak u potpunosti dovršila za otprilike pola sata.

 

Potragu za pisanicama za čak 128 natjecatelja, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Raba odlično su organizirali volonteri „Kocke“; Martina Španjol, Nives Gvačić, Ana Žigo, Kristina Ribarić, Katarina Ribarić, Sara Krišković, Romana Crnić i Ivan Ćuća – Žentil

 

I ovom je događaju, kao i dan ranije na Uskrsnom doručku, prisustvovao i zamjetan broj uglavnom stranih gostiju koji su uskrsne blagdane proveli na Rabu.

 

Najuspješniji su na kraju iz ruku Katarine Ribarić primili prigodna priznanja i poklone. Prvo mjesto osvojili su “Genijalci”, drugo “Mace”, a treće “Fortnite”. Bravo!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime