Home Vijesti Anton Halović osvojio 3. mjesto na 20. Junior barmen cupu u Karlovcu

Anton Halović osvojio 3. mjesto na 20. Junior barmen cupu u Karlovcu

0
Anton Halović osvojio 3. mjesto na 20. Junior barmen cupu u Karlovcu

Foto: RabDanas

 

Ukupno 26 natjecatelja predstavljalo je 14 škola iz isto toliko gradova iz gotovo svih dijelova Republike Hrvatske. Prije samog početka natjecanja prisutnim natjecateljima i posjetiteljima prigodno su se obratili ravnatelj Škole g. Damir Pleša i u ime osnivača Škole, Karlovačke županije, pročelnica Upravnog odjela za školstvo gđa. Marija Medić.

Rab danas oglas

 

Na samom natjecanju, koje je otvorila viša stručna savjetnica za turizam i ugostiteljstvo pri Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih gđa. Monika Belle, svi natjecatelji su pokazali zavidno umijeće, za što ih je brojna publika nagradila burnim pljeskom. Natjecatelji su uz pića koja je ocjenjivao stručni žiri pripremali i pića koja su podijeljena okupljenim posjetiteljima. Po završetku natjecanja prigodna priznanja najuspješnijim natjecateljima uručio je ravnatelj Pleša, nakon čega je nastavljeno druženje učenika, mentora, ravnatelja i ostalih uzvanika u školskom praktikumu „Pod starimi krovovi“.

 

Srednju školu Markantuna de Dominisa Rab predstavljali su: Jolana Pičuljan iz 1. a razreda-smjer konobar i Anton Halović iz 2.b razreda-smjer THK, pod mentorskom palicom strukovnog učitelja Alen Markovića. Oboje su se natjecali u disciplini klasična priprema duge barske mješavine, u kojoj je Anton Halović osvojio odlično 3., a Jolana 8. mjesto.

 

Čestitke učenicima i mentoru!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime