logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Nedjelja, 16 Lipanj 2019 16:17

Gradonačelnik Grgurić primio 12 finalistica izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Gradonačelnik Grgurić primio 12 finalistica izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. Foto: Hrvoje Hodak

Danas je u Maloj vijećnici Grada Raba gradonačelnik Nikola Grgurić primio predstavnike direkcije i 12 finalistica izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. koji će se održati večeras na Trgu Svetog Kristofora (Varošu), s početkom u 21,30 sati.

 

Predsjednica direkcije Natalija Brkić, zahvalivši Gradu Rabu i TZ Grada Raba na uspješnoj višegodišnjoj suradnji, posebno je istaknula da je večerašnji izbor deseti jubilarni koji se odvija na otoku Rabu, dok je Novica Bogdanović kazao kako je upravo direkcija Kraljice Hrvatske od ove godine, po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, postala vlasnikom svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je, prema njegovim riječima, iznimna čast za Republiku Hrvatsku

 

Gradonačelnik Grgurić srdačno je pozdravio organizatore i mlade sudionice izbora poželjevši im da se ugodno osjećaju na otoku te da opušteno uđu noć izbora. U spontanom razgovoru ukratko im je, uz osnovne informacije o otoku Rabu, nastojao približite njegove ljepote u svim godišnjim dobima, pozvavši ih da Rab posjete i u vrijeme odvijanja najljepšeg otočnog Adventa.

 

U kratkom predstavljanju finalistica Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika, doznali smo da i Rab ima svoju predstavnicu, mladu Maju Lončarević, pa je to dodatni razlog za večerašnji izlazak do grada.

 

U svakom slučaju, svi ste pozvani na Trg sv. Kristofora gdje vas čeka veliki spektakl finalnog izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019., u čijem će glazbenom dijelu nastupiti grupa „Colonia“ te članovi plesne skupine Megablast.

 

U Lounge baru „Royal“ održat će se party dobrodošlice kao i službeni afterparty, na kojem će se novoizabrana Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti te prerezati Rapsku tortu slastičarnice Vilma Slastice.


Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

 

Pročitano 2363 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1