logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 05 Srpanj 2019 12:48

Djeca iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belovar ljetovala na Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Grupa djece iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belovar, svoje ljetovanje provela su u San Marino Sunny Resortu na otoku Rabu zahvaljujući donacijskom programu „Tisuću dana na Jadranskom moru“ koji se provodi u okviru Valamarovog krovnog programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“.

 

Zajedničkim druženjem, morskim aktivnostima i rapskim delicijama koje su ih posebno oduševile u ovo malo sesvetsko mjesto vratili su se puni dojmova i uspomena za cijeli život.

„Članovi udruge vratili su se s ljetovanja puni emocija, zadovoljni svim uslugama i odnosom djelatnika, bez ikakvih primjedbi. U svoje osobno ime i u ime svih članova našeg društva, najsrdačnije zahvaljujemo Valamar Rivieri što ste nam omogućili i donirali ovakvo ljetovanje“, izjavio je Damir Paj, član Upravnog odbora DVD Belovar.

 

Valamarov donacijski program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ već šestu godinu zaredom djeci s posebnim potrebama, djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama omogućuje ljetovanje i najčešće prvi susret s morem. Ovaj donacijski program, uključujući i ovu sezonu, do sada je omogućio ljetovanje za oko 2400 djece iz cijele Hrvatske. Valamar Riviera je za program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ nagrađena „Ponosom Hrvatske“ – prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.

 

Osnovna djelatnost DVD Belovar je provođenje preventivnih mjera zaštite od požara, gašenja požara i spašavanje ljudi, životinja i imovine ugroženih požarom i prilikom elementarnih i drugih nepogoda, a već se i djeca s napunjenih šest godina mogu učlaniti u vrijedne aktivnosti ove udruge.

Pročitano 589 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia