logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 09 Kolovoz 2019 10:30

Romantika rapskih večeri u ozračju prelijepih rapskih Kantuna

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Iza nas je još jedno ugodno druženje uz glazbu u romantičnom ozračju prelijepih rapskih Kantuna. Organizator ovog inovativnog kulturno-turističkog projekta, agencija G.A.D. PRODUKCIJA, zbog velikog je interesa publike, dodatnim danom i koncertom izvrsne vokalistice Ivane Galić i Darka Horvata (gitara), u srijedu 7. kolovoza na najbolji mogući način nadoknadila kišom uzrokovani gubitak prve večeri. 

  

Posjetitelji su se u bajkovitom ambijentu mediteranskog parka Dorke (Kantuna svjetla), veličanstvene gradske Pjacete (Kantuna susreta) i tajnovite Mahačeve vile (Skrivenog kantuna), mogli opustiti u jedinstvenom doživljaju rapskih ljetnih večeri, a sve je bilo začinjeno odličnim glazbenim programom. 

 

 Ivana Galić, miljenica rapske publike, nastupila je i na dodatnoj večeri Kantuna

 

Uz spomenute Ivanu Galić i Darka Horvata na Kantunima su još nastupile mlade nade hrvatske pjevačke scene Ana BustrucNina Herr te Matej Mudrovčić Mudri, a možemo reći da je i otok Rab u Dejanu Kureliću, muškoj vokalno-gitarskoj polovici sjajnog akustičnog Dua Mellon, imao svojeg predstavnika na kolovoškim Kantunima. Uz Dejana, žensku polovicu jednog od najugodnijih iznenađenja glazbenog dijela Kantuna, čini izvrsna Severina Popov (vokal, ukulele, kazoo). Naime, ovaj uigrani riječko-rapski glazbeni dvojac svojim je izvedbama i biranim folk-rock repertoarom oduševio brojnu publiku i u Mahačevoj vili i na Pjaceti. 

 

Severina Popov i Dejan Kurelić - Acoustic Duo Mellon 

 

Kantuni su nakon lipanjskog izdanja i u kolovozu dokazali da izvrsno upotpunjuju ljetni segment kulturno-turističke ponude grada Raba, a oduševljeni komentari brojnih turista garantiraju da će, zahvaljujući i Kantunima, svojim kućama odnijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba.

Pročitano 1391 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1