logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 09 Studeni 2015 15:21

Deset pisama namjere za kupovinu društva Imperial d.d.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Na službenim stranicama CERP-a objavljena je informacija da je ukupno 25 potencijalnih investitora iskazalo interes za kupnju dionica turističkih društava u vlasništvu RH, o čega je deset pristiglih pisama za rapski Imperial d.d.

U prošlogodišnjem krugu javnog prikupljanja neobvezujućih ponuda za Imperial d.d. pristiglo je četiri ponude - šest manje nego za posljednji poziv, što upućuje da je interes za kupovinu Imperiala porastao iako još nema javnosti dostupnih informacija koji su potencijalni budući vlasnici najveće rapske hotelske kuće. 

Svi ponuditelji koji su u roku dostavili pismo interesa za kupnju dionica navedenih društava biti će pisanim putem pozvani na podnošenje obvezujućih ponuda nakon što nadležno tijelo donese Odluku o početnoj cijeni, uvjetima i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda.

Prema svemu sudeći CERP nije, s obzirom na protek izbora, odustao od prodaje tvrtke pa se mnogi Rabljani pitaju da li će se s prodajom požuriti ili će se ipak pričekati formiranje nove vlade RH koja pak može odustati od donošenja daljnje odluke o prodaji.

Pročitano 1714 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia