logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 11 Listopad 2019 07:26

Bavarsko vjenčanje u romantičnom zagrljaju otoka Raba

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)

Jasmin i Dominik iz bavarskog gradića Gaimersheima nedaleko Ingolstadta, svoju su ljubav odlučili okruniti vjenčanjem u romantičnom zagrljaju otoka Raba koji je tako postao nezaobilaznim dijelom njihove zajedničke životne priče. Učinili su to u tradicionalnoj bavarskoj nošnji.

 

 

- "Još od 1994. moj suprug Dominik Retzer sa svojim roditeljima dolazi na Rab i po nekoliko puta godišnje, a eto od 2017. i ja uživam u dolascima na ovaj prekrasan otok. Naši domaćini, Branimir i Ljerka Štokić, svojim gostoprimstvom čine sve da se ovdje osjećamo kao kod svoje kuće.

Naravno, tijekom godina dolazaka, Dominik je silno zavolio Rab, a ta njegova očaranost otokom brzo je prešla i na mene. Jednog lijepog sunčanog dana isplovili smo gliserom u jednu od čarobnih rapskih uvala, tamo me zaprosio i odmah smo znali da ćemo naše sudbonosno 'da' izreći ovdje na Rabu", kazala nam je Jasmin Retzer.

 

I tako su Jasmin i Dominik, u petak 4. listopada, ispunjeni posebnim emocijama i radošću, okruženi prijateljima i domaćinima, u Matičnom uredu Grada Raba sklopili svoj brak, a među čestitarima našao se i voditelj marketinga TZ Grada Raba Luka Perčinić koji je mladence posebno obradovao poklonivši im „Rapsku tortu“.

Pročitano 4227 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1