Home Vijesti U Valamar Padova Hotelu održan tradicionalni božićni domjenak Grada Raba

U Valamar Padova Hotelu održan tradicionalni božićni domjenak Grada Raba

0
U Valamar Padova Hotelu održan tradicionalni božićni domjenak Grada Raba

Foto: RabDanas

 

Prisutnima su se u ulozi domaćina obratili predsjednik Gradskog vijeća Grada Raba Željko Peran koji je u svom kratkom uvodnom govoru svima uputio lijepe želje povodom nadolazećih blagdana i Nove godine, te gradonačelnik Nikola Grgurić osvrnuvši se na još uvijek aktualnu 2019. godinu.

Rab danas oglas

– „Zahvaljujem Vam na dolasku i na svemu što ste kao gospodarstvenici, gospodarski subjekti, predstavnici državnih, županijskih i lokalnih institucija i ustanova, vrijedni članovi brojnih udruga, društava i klubova napravili u ovoj godini kako bi naš grad i otok izgledao dostojno okruženja. U 2019. godini Grad i gradske ustanove u suradnji s Turističkom zajednicom odradili su kvalitetan posao te smo projekte započete prije više od desetak godina u potpunosti završili ili priveli kraju kako bi se konačno mogli okrenuti novima. Ne smijemo zaboraviti ni doprinos svih onih koji su dosadašnjih godina upravljali ovim gradom i doprinijeli njegovom razvoju i napretku“ poručio je gradonačelnik, te svima poželio blagoslovljen i čestit Božić i uspješnu, optimizmom ispunjenu 2020. godinu sa zajedničkim ciljem boljitka naše zajednice“.

Druženje je nastavljeno uz prigodnu zakusku u svečanom ambijentu hotela s pogledom na očaravajuću povijesnu gradsku jezgru s četiri zvonika.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime