Home Vijesti Tradicionalni božićni domjenak uz predblagdansko druženje u vijećnici Općine Lopar

Tradicionalni božićni domjenak uz predblagdansko druženje u vijećnici Općine Lopar

0
Tradicionalni božićni domjenak uz predblagdansko druženje u vijećnici Općine Lopar

Foto: RabDanas

 

Osim vijećnika Općine Lopar, i mnogih koji kroz lokalne institucije, ustanove, udruge i klubove, svojim djelovanjem pridonose boljitku i razvoju Lopara, među gostima su se našli i zamjenik gradonačelnika Raba Denis Deželjin, predsjednik Gradskog vijeća Grada Raba Željko Peran, predsjednik Uprave Imperial Riviere d.d. Vlado Miš i drugi.

Rab danas oglas

 

Sve je okupljene u ulozi domaćina pozdravio načelnik ove najmlađe općine u Hrvatskoj Josip Borić, te ih je u kratkom prigodnom obraćanju upoznao s nekoliko zanimljivih podataka vezanih uz razvoj Općine Lopar. Prisjetio se Borić svojevremene zabrinutosti Loparana, na samom početku djelovanja Općine, kada je bio predlagan općinski proračun u visini od 2-3 milijuna kuna, da bi nedavno, za predstojeću 2020., bio predložen i izglasan proračun koji premašuje 20 milijuna kuna.

– “Iza nas je”, dodao je Borić, “jedna vrlo uspješna godina, komunalno poduzeće Lopar Vrutak samo ostvaruje prihod od 10-ak milijuna kuna, odlično radi i TZO Lopar koja je ove godine po prvi puta ostvarila prihod iznad 3 milijuna kuna, a ponosni smo i na činjenicu da je na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma u Osijeku naša Rajska plaža proglašena najboljom plažom u Hrvatskoj”, kazao je među ostalim Borić, koji je na kraju svima poželio čestit Božić i uspješnu Novu 2020. godinu, a zatim je loparski župnik vlč. Frane Brozić blagoslovio delicije pripremljene za ovaj  loparski predblagdanski domjenak.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime