Home Vijesti Stožer CZ Općine Lopar – Informacije o izdavanju propusnica temeljem odobrenog zahtjeva

Stožer CZ Općine Lopar – Informacije o izdavanju propusnica temeljem odobrenog zahtjeva

0
Stožer CZ Općine Lopar – Informacije o izdavanju propusnica temeljem odobrenog zahtjeva

Foto: RabDanas

 

Za provedbu i nadzor provođenja mjera propisanih Odlukom zaduženi su stožeri civilne zaštite i Ravnateljstvo policije. Slijedom toga, obavještavamo osobe nadležne za izdavanje, ovjeravanje i potpisivanje propusnica za okolnosti iz točke II., pod a., b., c., d., f. i g., da presliku izdane propusnice dostave na slijedeće adrese e-pošte:

Rab danas oglas


Za okolnosti iz točke II.e Odluke, kada osoba iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština mora napustiti svoje mjesto prebivališta i stalnog boravka, za izdavanje propusnica nadležan je Stožer civilne zaštite Općine Lopar.

 

Stožer CZ Općine Lopar propusnice može izdati samo osobama koje imaju prijavljeno prebivalište ili stalni boravak na području Općine Lopar. Svi ostali propusnice za ovu svrhu trebaju zatražiti od stožera koji djeluje na području općine ili grada u kojem su prijavljeni.

Propusnice će se izdavati temeljem odobrenog zahtjeva, a obrazac zahtjeva možete preuzeti ovdje:

 

Zahtjev za izdavanje propusnice možete podnijeti putem e-pošte: info@opcina-lopar.hr ili nas možete kontaktirati putem telefona broj 051/775-593, u vremenu od 8.00 do 14.00 sati, a u iznimnim slučajevima možete nazvati na 098/350-038 (Dominik Paparić) i 098/9599640 (Manuela Ivanić).

Informacije o ovoj temi, kao i o pitanjima u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima na području Općine Lopar možete dobiti na telefon: 051/775-593, 098/350038 i 098/9599640.

 

S obzirom na ozbiljnost situacije u vezi epidemije, pozivamo sve osobe koje su u zadnjih deset dana doputovale na Rab, a duže su boravile van otoka i još nisu nazvale, da se telefonski jave Nastavnom zavodu za javno zdravstvo – ispostavi Rab na telefon broj 051 77 69 24 ili 091 78 60 501.

 

Molimo vas da ovu informaciju prenesete osobama za koje znate da spadaju u tu kategoriju.

 

Dominik Paparić, načelnik stožera CZ Općine Lopar

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime