logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Nedjelja, 19 Travanj 2020 12:53

Nakon RabPixa i RabStreamTV donosi video zapis TikTok plesa rapskih vatrogasaca

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Nakon RabPixa i RabStreamTV donosi video zapis TikTok plesa rapskih vatrogasaca Foto: Jelena Hodak - Video: Sanjin Badurina Piloto

Nema sumnje, u vremenu koje slijedi, ljudi pozitivnog duha, entuzijasti, multimedijalni kreativci, vrhunski fotografi, filmaši, bit će posebno važna karika u turističkoj i svakoj drugoj promociji otoka Raba.

Video sadržaj

 

Sanjin Badurina Piloto svoju je ljubav prema ljudima i podneblju kojem pripada, već nebrojeno puta dokazao pobirući nagrade i promovirajući Rab na brojnim međunarodnim festivalima filmova turističke, duhovne i ine tematike.

Pored Ive Šubića koji je sa svojim Rab Pixom u prostranstva interneta odaslao sada već viralni video prilog o TikTok plesu rapskih vatrogasaca na zvoniku sv. Ivana, zatim portala Rab Danas koji je slikom i riječju ovu gestu zahvalnosti vatrogasaca DVD-a Rab dodatno zakovitlao u medijski vrtlog, na terenu je sa svojom kamerom bio i Sanjin Badurina Piloto koji je sve zabilježio snimajući vježbu s tla, a montirani videozapis postavio na You Tube kanal svojeg RabStreamTV-a.

Pročitano 2206 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1