Home Vijesti SABINA MIKELIĆ – Online multimedijalna izložba “Looking for Her” i razgovor o projektu / 11.05 – 31.05.2020

SABINA MIKELIĆ – Online multimedijalna izložba “Looking for Her” i razgovor o projektu / 11.05 – 31.05.2020

0
SABINA MIKELIĆ – Online multimedijalna izložba “Looking for Her” i razgovor o projektu / 11.05 – 31.05.2020

Foto: RabDanas

 

Vođena snagom žena i njihovih pogleda na svijet Sabina je prikupila polifoniju glasova žena različitog podrijetla, koje su se poput nje doselile u Nizozemsku.

Rab danas oglas

 

U projektu „Tražeći nju“ žene nas vode na dva mjesta svojeg pripadanja, na ono primarno iz matične domovine, i na ono novo koje tek pokušavaju izgraditi u novoj zemlji u koju su sve doselile zbog ljubavi.

 

Prije nekoliko dana svi zainteresirani mogli su na multimedijalnoj platformi R+ pogledati izložbu i uživo poslušati razgovor Sabine i njezinih suradnica (Juhanne Gietman, Zsuzsanna Kiss, Tracey Frankevijle, Maja Čuljak) u kojem su podijelile svoja iskustva o suradnji na projektu zajedno sa Andreom Gammon (Ph.D. Filozofija okoliša). Sabina je govorila o estetskim odlukama i metodi rada u projektu, a riječki se Jazz glazbenik Zoran Majstorović osvrnuo na svoj kreativni doprinos u produciranju glazbe za projekt. 

 

Projekt možete pogledati na stranici: http://lookingforher.sabinamikelic.com/, tako što ćete ćete klikom na pojedine označene lokacije, aktivirati videozapise i u meniju pročitati tekstove na engleskom jeziku. 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime