Home Vijesti Olujno jugo praćeno kišom iščupalo dva stabla u krugu Psihijatrijske bolnice Rab

Olujno jugo praćeno kišom iščupalo dva stabla u krugu Psihijatrijske bolnice Rab

0
Olujno jugo praćeno kišom iščupalo dva stabla u krugu Psihijatrijske bolnice Rab

Foto: RabDanas

 {gallery}Jugo iscupalo stabla{/gallery}

 

Rab danas oglas

Povišena razina mora i olujno jugo na oprez su stavili vlasnike brodica privezanih u rapskoj luci, munje su uspjele učiniti ponešto štete na električnim vodovima, ŠRK Dolin odgodio je tradicionalno natjecanje u udičarenju, filmske su se projekcije iz Ljetnog preselile u Zimsko kino, no čini se da prošlotjedne nevere, barem kad su štete u pitanju, ipak nisu ostavile značajniji trag na otoku.

 

Ipak, u petak 25. rujna, oko 5 sati ujutro, snažno nevrijeme praćeno kišom i olujnim vjetrom isčupalo je dva stabla u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Psihijatrijsku bolnicu Rab. Nakratko je bio prekinut promet na cesti za naselje Kampor i glavnoj ulaznoj cesti u bolnički krug. Osim srušene ograde i manjih oštećenja na sreću nije bilo većih posljedica. U tom trenutku nitko od osoblja niti pacijenata nije bio u blizini, a brzom intervencijom vatrogasne službe DVD Rab i djelantika tehničke službe bolnice obje prometnice su osposobljene za promet.

 

Zahvaljujući upravo DVD-u Rab i bolničkoj tehničkoj službi te njihovoj rekordno brzoj i efikasnoj intervenciji, rad dnevne smjene PB Rab nastavio se nesmetano odvijati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime