Home Vijesti Uz sudjelovanje 20-ak natjecatelja održano 1. kolo Kros Duatlon Lige na Frkanju

Uz sudjelovanje 20-ak natjecatelja održano 1. kolo Kros Duatlon Lige na Frkanju

0
Uz sudjelovanje 20-ak natjecatelja održano 1. kolo Kros Duatlon Lige na Frkanju

Foto: RabDanas

 

Na poluotoku Frkanju ove subote 10.10. održano je 1. kolo Kros Duatlon Lige u organizaciji Triatlon kluba Rab i Biciklističkog kluba Mag. U prvom od ukupno 4 kola, u kategorijama; Početnici A, Početnici B, Supersprint i Sprint nastupilo je 20-ak sudionika.

Rab danas oglas

 

Natjecanje su otvorili najmlađi, Početnici A (2011. godište i mlađi), startom u 10 sati. Prije prolaska kroz cilj otrčali su 500m, zatim biciklom odvozili 1,5km, te za kraj otrčali još 250m. Najbrži dječak bio je Leonardo Kaloćira (TK Rab), ispred Petra Halovića (TK Rab), Milana Mišića ujedno i najmlađeg natjecatelja (5 godina) i Matea Pahljine. Kod djevojčica najbrža je bila Lena Mišić ispred Gale Peran. Pohvala svim natjecateljima koji su pokazali zavidne vještine prilikom prelaska sa trčanja na biciklu i obrnuto.

 

Nakon najmlađih startale su i Početnice B (2009/2010). Nakon 1km trčanja, 3km vožnje bicikle i još 500m trčanja prva je kroz cilj prošla Leona Pičuljan, a nakon nje i Ena Lupić, obje članice Kajak kluba Rab.

 

Nakon dječjih utrka u 11 sati uslijedio je zajednički start natjecatelja u utrkama supersprint i sprint duatlona.

 

U supersprintduatlonu (1,5km + 6km + 750m) prvi je kroz cilj prošao Jan Peran iz Biciklističkog kluba Mag, zatim Petra Macolić (Triatlon klub Rab) i Sunčana Matušan (Kajak klub Rab) koje su zauzele 1. i 2. mjesto u ženskoj konkurenciji.

 

U najzahtjevnijoj utrci sprint duatlona (3km + 12km + 1,5km) najbrži je bio Dominik Pahljina (BK Mag), ispred Bruna Novotnya (BK Mag i TK Rab), Tomislava Dumića (BK Mag), Patrika Debelića (TK Rab) i Pabla Sušića. U ženskoj kategoriji najbrža je bila Gabrijela Blagdan Đurić ispred Dominike Domijan Peran.

 

Sljedeće kolo na rasporedu je za dva tjedna 24.10. na istom mjestu u isto vrijeme. Očekujemo još jednom dobru zabavu i nadamo se još većem odazivu i što većoj konkurenciji!

 

Rezultati:

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime