Home Vijesti Iz Lopara na potresom pogođena područja stigle donirane kućice i prikupljena pomoć

Iz Lopara na potresom pogođena područja stigle donirane kućice i prikupljena pomoć

0
Iz Lopara na potresom pogođena područja stigle donirane kućice i prikupljena pomoć

Foto: RabDanas

Vrijedni članovi Udruge veterana Domovinskog rata Lopar i Moto kluba Rab, udruženi sa brojnim mještanima Lopara, ali i čitavog otoka Raba, uz svesrdnu pomoć Općine Lopar i komunalnog društva Lopar Vrutak, sve prikupljeno i donirano već su u dva navrata odvezli i dostavili tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

 

Rab danas oglas

Još na Staru godinu stambeni kontejner obitelji Pahljina stigao je očišćen i pripremljen direktno potrebitoj obitelji na adresu u Mali Gradac pokraj Gline. Zahvaljujemo i momcima koji su kontejner pripremili za dostavu; Josipu i Andriji Pahljini, Slavenu Buzi i Draženu Ribariću.

 

Komunalno društvo Lopar Vrutak d.o.o. osiguralo je transport pa je kontejner, prepun prethodno prikupljenih donacija, 31. prosinca uspješno dostavljen direktno u dvorište teško oštećene obiteljske kuće. Preostala humanitarna pomoć također je stigla na prave adrese. 

 

U subotu 2. siječnja, skupa s prikupljenom pomoći, prema Banovini je krenula i kamp kućica koju je donirala obitelj Ivanić, a dostavni tim na terenu je obišao i loparske vatrogasce zaposlene oko sanacije krovišta i dimnjaka.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime