Home Vijesti DVD Rab spreman za ovogodišnju protupožarnu i turističku sezonu

DVD Rab spreman za ovogodišnju protupožarnu i turističku sezonu

0
DVD Rab spreman za ovogodišnju protupožarnu i turističku sezonu

Foto: RabDanas

 

Dogovorena je koordinacija dežurstava po smjenama za vatrogasce zaposlene u komunalnim društvima, zatim servis signalizacije i nabavka vjetrulje na heliodromu te redoviti godišnji sezonski obrok za dežurne smjene DVD-a Rab.

Rab danas oglas

 

Zapovjednik Područne vatrogasne zajednice otoka Raba Milivoj Ličina i ovom je prilikom poseban naglasak stavio na nabavku čak četiri vatrogasna vozila u posljednje četiri godine (jedno vozilo dobilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Lopar), zahvaljujući uloženim naporima u suradnji s Gradom, a od ponedjeljka rapskim je vatrogascima na raspolaganju i cisterna iz robnih zaliha.

 

Gradonačelnik Nikola Grgurić još je jednom pohvalio organiziranost i rad ekipe jednog od najboljih Dobrovoljnih vatrogasnih društava u državi, a Grad će nastaviti pomagati njihov rad i trud u cilju osiguravanja što bolje protupožarne sigurnosti na području grada i otoka Raba.

 

Rješavanjem točaka koje su se našle na dnevnom redu ovog radnog sastanka zaključeno je kako je Rab za ovu protupožarnu sezonu spreman, a sudionici sastanka poželjeli su svim vatrogascima otoka Raba siguran i uspješan rad uz što je moguće manje intervencija.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime