Home Vijesti Na prijemu u Uredu TZ grada Raba čak tri generacije njemačke obitelji Olheide

Na prijemu u Uredu TZ grada Raba čak tri generacije njemačke obitelji Olheide

0
Na prijemu u Uredu TZ grada Raba čak tri generacije njemačke obitelji Olheide

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Duga povijest dolazaka ove drage njemačke obitelji na Rab vrlo je zanimljiva. Gospođa Heide sa svojim je sada već nažalost pokojnim suprugom i tada osamnaest mjeseci starim sinom Ferry Marcom, prvi puta na Rab stigla 1977. godine, pa je ovo već 45-a godina njihovih redovitih dolazaka na Rab. Međutim, ta bi se brojka, koja se vezuje uz godine dolazaka, slobodno mogla barem udvostručiti, jer Olheideovi na Rab stižu i po nekoliko puta godišnje, a to potkrijepljuje i podatak da je gospodinu Ferry Marcu ovo već treći ovogodišnji dolazak na Rab.

Rab danas oglas

 

Na primanju u Uredu TZ grada Raba uz suprugu gospodina Ferry Marca bila je prisutna i najmlađa predstavnica treće generacije ove obitelji, njihova kćerkica koja sada ima 18 mjeseci, upravo onoliko koliko je imao i njezin otac kada je sa svojim roditeljima prvi puta stigao na Rab.

 

 Fotografija s ljetovanja na Rabu kada je gospodin Ferry Marc imao 18 mjeseci

 

Inače, obitelj Olheide je te daleke 1977. godine prvi puta odsjela kod obitelji Dragana i Katice Frankić, da bi kasnije postali stalni gosti njihovih rođaka, obitelji Branka i Sonje Pavlović koja se također nalazi u Barbatu. Važno je pritom posebno istaknuti Barbat kao željeno mjesto njihovih dolazaka, jer je sam gospodin Ferry Marc kazao da bi on kao profesionalni pilot za svoj godišnji odmor mogao birati i udaljenije svjetske destinacije, no njegov je cilj uvijek Barbat uz kojeg ga vezuju sjećanja na dio bezbrižnog odrastanja, ali i prijatelji iz djetinjstva među kojima su i Luka Perčinić iz TZ grada Raba, te Ivan Kaćanski koji je ovom prigodom mijenjao njihove odsutne domaćine, supružnike Branka i Sonju Pavlović.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime