Home Vijesti Hermine i Josef Pfeiffer redovito 51 godinu dolaze na Rab – uvijek kod obitelji Balen

Hermine i Josef Pfeiffer redovito 51 godinu dolaze na Rab – uvijek kod obitelji Balen

0
Hermine i Josef Pfeiffer redovito 51 godinu dolaze na Rab – uvijek kod obitelji Balen

Foto: RabDanas

 

Kada su 1971. godine prvi puta došli u Hrvatsku i na otok Rab prvi domaćini su im bili, nažalost sada već pokojni supružnici Vlado i Mira Balen.

Rab danas oglas

 

Gospođa Hermine i njezin suprug Josef Pfeiffer od te 1971. ne samo da su nastavili redovito na godišnje odmore dolaziti na Rab, već su i ovu 51. godinu svojih dolazaka stigli na istu prijateljsku adresu, kod Balenovih u Barbat. Tu ih je dočekala jedna od kćerki Mire i Vlada – Vlasta Balen koja je bila u njihovoj pratnji i na ovom primanju. Evo što nam je ukratko rekla:

– „Istovremeno sam u ovom trenutku i tužna i ponosna. Tužna radi toga što ovaj trenutak s ovim dragim gostima nisu doživjeli moji roditelji, a ponosna sam prijateljstvo koje smo s njima stvorili kroz dugi tijek godina. Bilo je vidljivo da ih je obradovalo ovo primanje njima u čast kao i primljeno priznanje“, kazala je gospođa Balen.

 

Nakon ugodnog razgovora i potpisivanja u knjigu vjernih gostiju, direktorica Ivana Matušan uručila je bračnom paru Pfeiffer prigodne poklone i Plaketu zahvale za njihovu dugu vjernost Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime