Home Vijesti U Barbatskom kanalu održana akcija čišćenja u sklopu projekta (P)održimo naše ribare i očuvajmo naše more

U Barbatskom kanalu održana akcija čišćenja u sklopu projekta (P)održimo naše ribare i očuvajmo naše more

0
U Barbatskom kanalu održana akcija čišćenja u sklopu projekta (P)održimo naše ribare i očuvajmo naše more

Foto: RabDanas

 

Projekt „(P)održimo rapske ribare i očuvajmo naše more“ korisnika Udruge za promicanje kulture življenja „Komin“ Barbat – Rab, financiran je u iznosu od 82.705,17 kn iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo 2014. – 2020. kroz FLAG natječaj za dodjelu potpore za provedbu operacija u okviru mjere 2.B.1 Ulaganje u održivi razvoj ribarstvenog područja.

Rab danas oglas

 

Kako doznajemo od prejednika Udruge Komin Elvisa Grca, u akciji je sudjelovalo 15-ak osoba, među kojima su bili i ronioci Sebastijan Travaš – Sebo i Franjo Perkić – Meca, a ovoj dominantno muškoj ekipi, od velike su pomoći bile i dvije cure, Nataša i Tanja.

-“Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj uspješno odrađenoj akciji u kojoj je prikupljena puna baja smeća, barkarijolima Stanislavu Kordiću – Stanu i Jadranku Štokiću – Ćambi, kao i momcima koji su jučer i danas sve pripremili i počistili, a osobito Branimiru Štokiću – Čazu, koji je ovoga puta bio glavni voditelj akcije. Hvala također i Caffe baru Kaštel u kojem je po završetku akcije za sve sudionike organiziran i poslužen ručak (gulaš i roštilj). Hvala još jednom svima!”

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime