logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 03 Ožujak 2016 13:40

Ove turističke sezone nova katamaranska veza Pesaro - Rab

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U turističkoj sezoni 2016. turistima i ostalim zainteresiranim putnicima na raspolaganju će biti nova katamaranska linija iz Italije za Hrvatsku.

Katamaranska linija iz luka Pesaro i Cesenatico iz Italije povezivati će hrvatske destinacije Rovinj, Lošinj, Novalju i Rab. Katamaranska linija pokrenuta je od strane talijanskih agencija Mondo Viaggi i Gomo Viaggi.

Katamaranska linija u sezoni 2016. prvi put se postavlja i za otok Rab što je značajan pomak po osnovi dodatne brze prometne veze iz Italije morem.

Linija kojom će se moći putovati na otok Rab i sa otoka Raba biti će iz talijanske Luke Pesaro sa pristajanjem u luci u Lošinju i u luci u Rabu te u suprotnom smjeru.

Dodatno će putnicima na raspolaganju biti korištenje linija lokalno: Lošinj – Rab (Rab - Lošinj) i Lošinj – Novalja, Pag (Novalja - Lošinj).

Linija će biti na raspolaganju sa prvim dolaskom/odlaskom Pesaro-Rab 14.07.2016. a završava sa zadnjim dolaskom/odlaskom 01.09.2016. te će u ovom periodu biti raspoloživa četvrtkom i ponedjeljkom.

Katamaran ima 270 mjesta.

Zainteresirani gosti i poslovni partneri Imperiala d.d. (putničke agencije) mogu preko Imperiala d.d. koristiti i kupovati uslugu ove katamaranske linije.

Karte će se moći kupovati on-line preko Internet stranica Imperiala d.d. (www.imperialrab.com) odnosno preko kontakt centra: Tel: 00385 ( 51) 66 77 88 ili e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Detaljnije informacije, red vožnje i cijene prijevoza možete provjeriti na stranicama Imperiala - OVDJE

Pročitano 2416 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1