Home Vijesti Ove turističke sezone nova katamaranska veza Pesaro – Rab

Ove turističke sezone nova katamaranska veza Pesaro – Rab

0
Ove turističke sezone nova katamaranska veza Pesaro – Rab

Foto: RabDanas

Katamaranska linija iz luka Pesaro i Cesenatico iz Italije povezivati će hrvatske destinacije Rovinj, Lošinj, Novalju i Rab. Katamaranska linija pokrenuta je od strane talijanskih agencija Mondo Viaggi i Gomo Viaggi.

Katamaranska linija u sezoni 2016. prvi put se postavlja i za otok Rab što je značajan pomak po osnovi dodatne brze prometne veze iz Italije morem.

Rab danas oglas

Linija kojom će se moći putovati na otok Rab i sa otoka Raba biti će iz talijanske Luke Pesaro sa pristajanjem u luci u Lošinju i u luci u Rabu te u suprotnom smjeru.

Dodatno će putnicima na raspolaganju biti korištenje linija lokalno: Lošinj – Rab (Rab – Lošinj) i Lošinj – Novalja, Pag (Novalja – Lošinj).

Linija će biti na raspolaganju sa prvim dolaskom/odlaskom Pesaro-Rab 14.07.2016. a završava sa zadnjim dolaskom/odlaskom 01.09.2016. te će u ovom periodu biti raspoloživa četvrtkom i ponedjeljkom.

Katamaran ima 270 mjesta.

Zainteresirani gosti i poslovni partneri Imperiala d.d. (putničke agencije) mogu preko Imperiala d.d. koristiti i kupovati uslugu ove katamaranske linije.

Karte će se moći kupovati on-line preko Internet stranica Imperiala d.d. (www.imperialrab.com) odnosno preko kontakt centra: Tel: 00385 ( 51) 66 77 88 ili e-mailom: reservations@imperial.hr

Detaljnije informacije, red vožnje i cijene prijevoza možete provjeriti na stranicama Imperiala – OVDJE

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime