logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Nedjelja, 13 Ožujak 2016 08:39

Na udare olujna bura odsjekla Rab od kopna

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Čini se da se potvrđuje Crveno upozorenje najavljeno od Meteo alarma za nedjelju 13. ožujka jer je jaka i na udare olujna bura, kako javljaju iz HAK-a, prekinula trajektne linije Stinica-Mišnjak (Rab) i Prizna-Žigljen (Pag) te katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka.

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je i dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca i Obrovca) te državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostala vozila je DC3 kroz Gorski kotar); Jadranska magistrala (DC8) Bakar-Sveta Marija Magdalena i riječka obilaznica između čvorova Škurinje i Orehovica.

Zbog vjetra je promet zabranjen za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom na: Krčkom mostu i autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika.

Pročitano 2389 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1