Home Vijesti Ostvarite i Vi prednosti i popuste putem “Rab – kartice za kvalitetu u turizmu”

Ostvarite i Vi prednosti i popuste putem “Rab – kartice za kvalitetu u turizmu”

0
Ostvarite i Vi prednosti i popuste putem “Rab – kartice za kvalitetu u turizmu”

Foto: Foto & design visuala: Hrvoje Hodak

 

Objavili smo Javni poziv u kojem su pozvane tvrtke, obrti i OPG-ovi koji imaju u svojoj ponudi artikle i usluge potrebne za opremu i rad u turizmu (građevinski materijal, posteljinu, sanitarije, deterdžente, usluge tiska, usluge prijevoda, usluge fotografiranja i snimanja, prodaja tradicionalnih rapskih suvenira i slično), da se uključe u projekt Turističke zajednice grada Raba: Rab – kartica za kvalitetu u turizmu, koji će biti namijenjena Vama, iznajmljivačima s područja Grada Raba.

Rab danas oglas

 

Projekt predviđa osiguravanje određene visine popusta koje bi tvrtke, obrti i OPG-ovi mogli ponuditi na svoj asortiman. Cilj projekta Rab – kartica za kvalitetu u turizmu je unaprjeđenje kvalitete usluge i proizvoda turizma Grada Raba, jačanje konkurentnosti i ukupnog lokalnog gospodarstva, ali prilika iznajmljivačima s područja Grada Raba, koji mogu ostvariti popuste.

 

Obveze iznajmljivača koji žele ishodovati Rab – kartica za kvalitetu u turizmu:

  • Prijavljeni kapaciteti u sustavu eVisitor
  • Uredno podmirene obveze turističke pristojbe i turističke članarine prema TZG Rab

 

Izrada kartice je besplatna za iznajmljivača.

 

Datum podjele Rab – kartice za kvalitetu biti će objavljena od strane Turističke zajednice grada Raba.

 

Osobne podatke koje iznajmljivači budu dostavili na obrascu Rab – kartica za kvalitetu u turizmu služiti će isključivo za potrebe izrade kartice i čuvat će za vrijeme trajanja projekta. Vaše osobne podatke podijelit ćemo tiskari radi izrade kartice, te će nakon izrade tiskara odmah obrisati Vaše osobne podatke. Za sve informacije u vezi s Vašim osobnim podacima koji se prikupljaju u svrhu izrade kartice možete se obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka u uredu Turističke zajednice Grada Raba.

Detalje informacije i uvjeti za sudjelovanje u programu mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Grada Raba ili na mailu info@rab-visit.com.

 

Srdačan pozdrav i uspješnu sezonu žele Vam, Ivana Matušan, v.r. Direktorica TZG Rab  i Nikola Grgurić, v.r. Predsjednik TZG Rab

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime