Home Aktualno GDCK Rab ugostio ravnatelje Crvenih križeva PGŽ-a na prvom sastanku na terenu od početka pandemije

GDCK Rab ugostio ravnatelje Crvenih križeva PGŽ-a na prvom sastanku na terenu od početka pandemije

0
GDCK Rab ugostio ravnatelje Crvenih križeva PGŽ-a na prvom sastanku na terenu od početka pandemije

Foto: Foto: GDCK Rab

 

Svrha ovakvih koordinacijskih sastanaka na terenu je upoznati sva društva s radom gradskog društva na čijem se području održava sastanak, te pritom razmijeniti iskustva, dati sugestije ili ponuditi svoju suradnju u odvijanju aktivnosti kojima se Gradska društva bave.

Rab danas oglas

 

Susret je započeo sastankom u Maloj gradskoj vijećnici i primanjem kod gradonačelnika Grada Raba Nikole Grgurića, kao glavnog partnera u odvijanju aktivnosti Crvenog križa, bez čije potpore se mnogobrojni programi koje GDCK Rab provodi ne bi mogli odvijati.

 

Drugi dio sastanka realiziran je na Trgu sv. Kristofora gdje su sva gradska društva postavile sjenice koje su primili kao donaciju od strane DCK Primorsko-goranske županije, dok je prezentacija rada GDCK Rab uz kasniju razmjenu iskustava ravnatelja održana u prostorijama domaćina.

 

Evo što nam je po završetku sastanka kazao ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Rab Ivo Kordić:

– Izuzetno mi je drago da se Društvo Crvenog križa Primorsko-goranske županije, kao koordinator ovakvog susreta, odlučilo domaćinstvo dodijeliti našem predivnom otoku, ponajviše zato što je ovo ujedno i prvi susret na terenu otkako je počela pandemija Covid-19. Nadamo se da smo se kao domaćini pokazali u najboljem mogućem svijetlu, te da smo ostalim društvima uspjeli stvoriti predodžbu čime se bavimo i potaknuti ih da neke naše programe pokrenu i na svojem području nadležnosti. Sastanak s gradonačelnikom i prezentacija spremnosti na suradnju, kao i prepoznavanje važnosti GDCK-eva od strane JLS-a jedan je od temelja za uspješan rad Crvenog križa, tako da se nadam da će kolege naš primjer uzeti kao primjer dobre prakse, te da će dijalogom pokušati stvoriti dobre odnose.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime