Home Vijesti Dino Gušćić u MIK-ovoj karavani s pjesmom “Mene zove svet”

Dino Gušćić u MIK-ovoj karavani s pjesmom “Mene zove svet”

0
Dino Gušćić u MIK-ovoj karavani s pjesmom “Mene zove svet”

Foto: RabDanas

 

Dan kasnije, dakle 23. lipnja, karavana će put Malinske koja će “Mikovce” ugostiti na svojoj rivi.

Rab danas oglas

– “Iznimna mi je čast kao mladom izvodaču sudjelovati na tako poznatom festivalu kao što je MIK. Upoznati sve te divne ljude i biti dio same manifestacije. Zaista se jako veselim predstaviti sebe i nas otok Rab. Vidimo se na Mik-u 2022”, poručio je Dino za čitatelje portala RabDanas.

 

Festival će ove godine publici predstaviti 19 novih skladbi i ponovno će ponuditi različite glazbene izričaje, poneko novo ime i zasigurno lijep broj mikovskih uspješnica. Svakako treba naglasiti veliki broj izvrsnih mladih pjevača, među kojima se posebno ističe naš Dino Guščić, kao i povratak na MIK nenadmašne Tereze Kesovije te popularnog Mladena Grdovića. Dino će nastupiti s pjesmom “Mene zove svet” za koju glazbu potpisuje Suzana Štefanić (Matušan), dok je autorica teksta Suzana Blečić, a sve je u aranžman sabrao Saša Valentić.

 

Veliko finale ovogodišnjeg popularnog festivala održat će se 25. lipnja u Rijeci, na Trgu Riječke rezolucije, uz izravni prijenos u programu HRT-a te će tako Rijeka kao matična festivalska luka biti domaćinom finala jubilarni 20. put, dok će to biti ukupno 38. domaćinstvo ovog grada u bogatoj povijesti MIK-a.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime