Home Vijesti Emotivni oproštaj generacije rapskih osmaša u ritmu valcera

Emotivni oproštaj generacije rapskih osmaša u ritmu valcera

0
Emotivni oproštaj generacije rapskih osmaša u ritmu valcera

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Ne susprežući emocije dali su si oduška. Bilo je i suza i smijeha, grljenja s razrednicama, nastavnicima, prijateljima…

Rab danas oglas

 

A sve je počelo u jutarnjim satima kada su zaodjenuti duhovito ispisanim transparentim, odjeveni u potpisane majice koje su svojim bojama odavale o kojem je razredu riječ, uz glasno zviždanje, prošli gradskom rivom i stigli do škole. Tamo je nastavljeno opušteno druženje uz program kojeg su pripremili sa svojim razrednicama Editom SušićDuzić, Nadom Pereza Profaca, Gordanom ĆukRibarić i Lući Vrtodušić..

 

Voditeljski dvojac Stefani Ivić i Izak Marelić izvrsno su obavili svoj dio posla, a predstavnici razreda čitali su pripremljene govore u kojima nije manjkalo duhovitih dosjetki na vlastiti račun, ali i simpatičnih školskih anegdota iz nastavničkog repertoara. Zasluženi aplauz i priliku da se obrate dobile su i tri učenice generacije: Lorena Pahljina, Nika Šerkinić i Isabella Dumić, a razrednica 8.B razreda, vjeroučiteljica Nada Pereza Profaca vrhunski je, uz koreografiranu asistenciju svojih učenika, izvela školsku obradu Konstraktinog hita “In corpore sano”.

 

Za veliko finale svi osmaši raspoređeni u parove, po prvi su puta na Rabu zaplesali valcer i tako rasplesani u trodobnom ritmu pridobili dodatne simpatije svih nas koji smo ih gledali na dvorištu ili putem prijenosa uživo na facebook profilu Rapskog lista.

 

Neka ih svih prate sreća i zdravlje u novoj etapi njihovih života!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime