Home Vijesti Puno zadovoljstva i pozitivne energije na obilježavanju Dana Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

Puno zadovoljstva i pozitivne energije na obilježavanju Dana Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

0
Puno zadovoljstva i pozitivne energije na obilježavanju Dana Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

I doista, naši šampioni LiDraNa, profesionalnije i opuštenije od mnogih “profi” voditelja, proveli su nas kroz ovu malu svečanost. Spontano su, uz niz duhovitih dosjetki, u “interaktivni” program uključili najprije ravnateljicu Škole gospođu Anamari Šarin, a zatim i gradonačelnika Raba Nikolu Grgurića.

Niska sjajnih rezultata 

Ravnateljica Šarin najprije je pozdravila sve nazočne, predstavnike gradske vlasti, gradonačelnika, predsjednika Gradskog vijeća i nazočne pročelnike, župnika rapskog vlč. Antona Depikolozvana, književnika Krešimira Butkovića, velikog prijatelja škole, te posebno brojne umirovljene učitelje i ostale djelatnike škole, a potom je podsjetila na čitavu nisku novootkrivenih i, kroz brojna putovanja i natjecanja, afirmiranih učenika, koji su skupa sa svojim mentorima ostvarili sjajne rezultate u protekloj školskoj godini.

Rab danas oglas

Članice ekipe prve pomoći naše škole, osvojile su 1. mjesto na državnom natjecanju iz pružanja prve pomoći; u konkurenciji osnovnih škola PGŽ (41 škola) OŠ Ivana Rabljanina Rab osvojila je 1. mjesto u karateu, dok je u konkurenciji karate klubova PGŽ (19 klubova) Karate klub Enpi isto tako osvojio 1. mjesto; učenici naše škole ostvarili su izvrsne rezultate na međunarodnom matematičkom natjecanju “Klokan bez granica”; opet smo među najboljim školama u natjecanju iz biologije i još mnogo toga...

Gradonačelnik Grgurić se nakon duhovitog razgovora s voditeljem o korištenju glave u nogometu i postojanoj frizuri, prisjetio i radosnih trenutaka svojeg školovanja na Rabu, spomenuvši s puno emocija svoju učiteljicu Nikicu Zdunić, ali i tete čistačice i sve one drage ljude koje smo kao djeca susretali u učionicama i na hodnicima škole.

Lana Fafanđel – učenica generacije

I ove godine velik dio svečanosti protekao je u dodjeli nagrada i zahvalnica posebno uspješnim učenicima, ali i nastavnicima te vanjskim suradnicima škole, a posebna nagrada uručena je učenici generacije Lani Fafanđel.

Čestitamo Lani, ali i svim drugim uspješnim učenicima, njihovim nastavnicima i roditeljima, svima onima koji su se trudili dati svoj maksimum bruseći svoje talente i stječući nova znanja, te čitavom osoblju OŠ Ivana Rabljanina Rab njihov dan.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime