Home Vijesti Obavijest Grada Raba o režimu prometovanja i parkiranja u vrijeme Rabske Fjere

Obavijest Grada Raba o režimu prometovanja i parkiranja u vrijeme Rabske Fjere

0
Obavijest Grada Raba o režimu prometovanja i parkiranja u vrijeme Rabske Fjere

Foto: RabDanas

Tih dana, u vremenu od 20.00 do 03.00 prometovanje navedenim dijelom obale bit će ograničeno, a dijelom i u potpunosti zabranjeno.

Molimo građane i hotelijere da, sa ciljem pravovremenog planiranja kretanja u prometu te izbjegavanja gužvi i dužih čekanja, o posebnom režimu prometa obavijeste svoje goste.

Rab danas oglas

U slučaju kada se vozilom koje ima važeću povlaštenu parkirnu karticu za parkiranje na Veloj rivi ne bude moglo doći do tog parkirališta, u večernjim i noćnim satima moći će se koristiti parkiralište Brdo iza hotela Imperial, Blato – iza škole i ono između ljekarne i sportskog igrališta u Palitu. Radi se o parkiralištima kojima upravlja komunalno društvo Dundovo.

Vozače motocikala obavještavamo da, kako u danima održavanja Fjere tako i ubuduće, nije dozvoljeno parkiranje motociklima na dijelu prometnice ispred Trga Municipium Arba.

Parkiranje za tu kategoriju vozila predviđeno je ispod zidina na potezu od Granda do hotela Rab te od terase hotela Rab do Šanpjera. Uz Vašu suradnju i podršku uspjet ćemo održati visoki stupanj prometnog reda unutar povijesne jezgre grada Raba, na čemu Vam zahvaljujemo.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime