logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Rab Danas

Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

I ove godine na Rabu je svečano i uz prigodan program obilježen Dan hrvatske policije i blagdan Svetog Mihovila.

Proteklog vikenda rukometašice U12 i U14 RK Rab bile su u pratnji uprave RK Raba i trenera Marina Ribarića na pripremnom vikendu u Daruvaru. Bila je to prilika da igračice testiraju spremnost za nadolazeću sezonu u kojoj će se djevojčice U12 natjecati u županijskoj ligi, a djevojčice U14 (u čijem će sastavu biti i dio djevojčica U12) u hrvatskoj i županijskoj ligi.

Četvrtak, 29 Rujan 2022 06:53

MARIJA KRSTINIĆ

U suradnji s Domom zdravlja Primorsko-goranske županije, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Gradskim društvom crvenog križa Rab, Županijska specijalna bolnica Insula povodom Svjetskog dana srca i Međunarodnog dana starijih osoba 29.09. (četvrtak) provodi javnozdravstvenu akciju prema sljedećem rasporedu:

Srijeda, 28 Rujan 2022 09:17

DRAGAN PERKIĆ

Povodom 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba, Udruga umirovljenika otoka Raba poziva na tradicionalno druženje 80 plus godišnjaka. 

Zbog priprema za stavljanje asfalta, tijekom 27., 28. i 29. rujna otežano će se prometovati cestom prema sv. Iliji. Mole se svi vozači za razumijevanje.

Otok Rab i Općina Lopar i ove će godine biti domaćini 16. izdanja utrke Rab Island Trail na kojoj se očekuje više od 500 trkača iz šest zemalja. Poznata utrka održat će se u subotu, 1. listopada, u sklopu hrvatske Treking lige. 

U srijedu 28. rujna u 19 sati u Kongresnoj dvorani Hotela Padova započet će prvo predavanje u ciklusu Vjera i znanost.

Pokret za život obilježit će tridesetu obljetnicu djelovanja u subotu 8. listopada u Malinskoj u Hotelu Malin. Program će započeti misnim slavljem kojg će predvoditi biskup krčki mons. dr.sc Ivica Petanjak, a u 10:30 sati planirana je tribina "S Bogom kroz utakmicu života" na kojoj će gostovati izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Stranica 1 od 331

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1