logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

U hotelu Westin u Zagrebu 4. i 5. ožujka 2023. održan je 8. Festival maslina u Zagrebu koji se odvijao u organizaciji Zagrebačkog maslinarskog instituta, na kojem je sa zapaženim uspjehom sudjelovalo i sedam rapskih maslinara.

Nastavni zavod za javno zdravstvo, Komunalno društvo VRELO d.o.o., Osnovna škola Ivana Rabljanina Rab, Srednja škola Markantuna de Dominisa Rab i Dječji vrtić Pahuljica obilježavaju Svjetski dan voda – BUDI PROMJENA KOJU ŽELIŠ VIDJETI U SVIJETU.

Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 05:20

Što reći nego HVALA za volju i elan

Napisao/la

Ustanem danas (ne baš rano) kad slušam, bruje pile oko mene. Krećem u obilazak i vidim obližnji put prema Kamporu uredno očišćen.

U petak, 17. ožujka 2023., zbog radova u niskonaponskoj mreži, bez struje će biti područje TRAJEKTNOG PRISTANIŠTA MIŠNJAK na otoku Rabu.

Turistička zajednica PGŽ se od 16. do 19. travnja predstavlja na sajmu Ferienmesse u Beču, a radi se o najvećem austrijskom sajmu za odmor, putovanja i slobodno vrijeme.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab te pod pokroviteljstvom Grada Raba, u petak, 24. ožujka 2023. održat će se kazališna predstava "Čudo" u izvedbi Kazališta Moruzgva. Predstava će se održati u Kinu Rab s početkom u 20:00 sati.

U četvrtak, 16. ožujka 2023., zbog radova u niskonaponskoj mreži, bez struje će biti područje PALITA na Rabu i to kućni brojevi: 

U ponedjeljak s početkom u 19 sati u velikoj gradskoj vijećnici održan je zbor građana MO Palit, kojeg je otvorio predsjednik Josip Javoran, a potom je sve prisutne pozdravio i ukratko predstavio važnije gradske projekte rapski gradonačelnik Nikola Grgurić, naglasivši kako djeca u OŠ od jeseni napokon započinju jednosmjenski pohađati nastavu, srednjoškolci dogodine, te najavio ulazak prvih privrednika u poslovnu zonu Mišnjak koncem godine i još kvalitetnije gospodarenje otpadom.

Stranica 1 od 497