Home Uncategorized @hr FILMMUSICORKESTAR – zagrebačka koncertna atrakcija u Sarajevu

FILMMUSICORKESTAR – zagrebačka koncertna atrakcija u Sarajevu

0
FILMMUSICORKESTAR – zagrebačka koncertna atrakcija u Sarajevu

Foto: Foto: Brian Rašić

Jedinstvena grupa glazbenika predvođena sjajnim vokalom Elme Burnić, okupila se oko ideje da publici predstavi melodije nekih od njaznačajnijih filmova epohe. Glazbeni projekt već osvaja publiku širom regije, a uskoro će FILMMUSICORKESTAR nastupiti uživo i pred sarajevskom publikom.

„Filmska glazba je primarni motiv našeg okupljanja. Neke melodije su ostavile neizbrisiv trag i mi smo ih u svojim aranžmanima odlučili donijeti pred publiku“ ističe Elma Burnić. „Prepoznali smo neiscrpan izvor dobre energije u tim melodijama, a koncerti koje smo održali samo potvrđuju da publika voli ono što se pjevalo i sviralo na velikom ekranu“.

Rab danas oglas

Tko pjeva zlo ne misli, Čaruga, Kod amidže Idriza, Samo jednom se ljubi, Gori vatra, Balkan express, Skupljači perja, samo su neki od nagrađivanih filmova koji će ostati upamćeni i po nezaboravnim melodijama. FilmMusicOrkestar ih pred publiku donosi u bossa nova i swing-jazz maniri sa zanimljivo posloženim aranžmanima koji svaki prostor ispunjavaju posebnom emocijom, a koncerte pretvaraju u dobro uštimani party. Svjedoči to i zajednički nastup sa Zoranom Predinom u punom i rasplesanom zagrebačkom Jazz caffeu.

FilmMusicOrkestar pred sarajevsku publiku dolazi 24. ožujka kada će održati svoj prvi koncert u Kamernom teatru 55 nakon čega koncertna karavana nastavlja turneju u Zagrebu, Ljubljani, Tuzli, Beogradu

(autor fotografije: Brian Rašić)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime