Home Najave Prijave na petodnevnu fotoradionicu „Svijet u bojama“ namijenjenu mladima i odraslima

Prijave na petodnevnu fotoradionicu „Svijet u bojama“ namijenjenu mladima i odraslima

0
Prijave na petodnevnu fotoradionicu „Svijet u bojama“ namijenjenu mladima i odraslima

Foto: Izvor: Centar za kulturu Lopar

 

Broj polaznika je ograničen, pa su obavezne prijave na mobitel voditeljice: 091/574-2343 (Sanja Grgić Ćurić)

Rab danas oglas

 

Prvo sastajanje polaznika biti će 17. svibnja u 16,30 sati ispred Kina Rab. Prijavljeni polaznici na radionicu trebaju ponijeti vlastiti fotoaparat ili mobitel s kamerom.

  

Druženje u sklopu fotoradionice „Svijet u bojama“ i potragu za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima organiziraju Foto Hrvatska i Turistička zajednica Grada Raba.

 

 

O fotoradionici „Svijet u bojama“

Fotoradionica „Svijet u bojama“ pod stručnim vodstvom dipolomirane novinarke – fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić, 2016. doživjela je pravi procvat. Nakon višegodišnjih radionica u Zagrebu, osnivanjem Foto Hrvatske i velikom turnejom od oko 40 radionica širom Hrvatske i u susjednoj Bosni i Hercegovini, projektom koji je svojim opsegom i realizacijom jedinstven i dosad neviđen u Hrvatskoj, svrha fotoradionica zasjala je u punom svjetlu.

 

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice, fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica. Povezujemo mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja kreiramo određen broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlažu na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova koja je sastavni dio radionica i koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu.

 

O Foto Hrvatskoj

FOTO HRVATSKA je mladi, ali već sada sjajno prihvaćen projekt od strane partnera i krajnjih korisnika. Osnovana je 2016. s ciljem unaprjeđenja kvalitete života kroz osvještavanje kreativnih potencijala u nama i kroz približavanje ljepota koja nas okružuje – kroz foto edukacije, izlete, foto šetnje Idejni začetnici projekta (ujedno i vlasnici obrta) su Sanja Grgić Ćurić (diplomirana novinarka – fotoreporterka) i Nikola Ćurić (diplomirani odgajatelj). Sanja je autorica više vrhunskih fotomonografija i turističkih vodiča (NP Plitvička jezera, NP Brijuni, NP Paklenica…) koje je kroz godine realizirala s najvećim izdavačem takvog materijala u Hrvatskoj, dok je Nikola edukacijski menadžer odnosno dugogodišnji vrhunski rukovoditelj u kulturi. Pokretanjem svog projekta Foto Hrvatska, Sanja i Nikola pokrenuli su i stvorili potpuno novu kvalitetu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime