Home Najave 4 Islands MTB Stage Race nam ipak stiže! – Jedna od najatraktivnijih utrka u svijetu brdskog biciklizma ponovno na Rabu

4 Islands MTB Stage Race nam ipak stiže! – Jedna od najatraktivnijih utrka u svijetu brdskog biciklizma ponovno na Rabu

0
4 Islands MTB Stage Race nam ipak stiže! – Jedna od najatraktivnijih utrka u svijetu brdskog biciklizma ponovno na Rabu

Foto: Foto: Petar Lupić

 

Uz tradicionalnu potporu i pomoć organizatorima od strane TZO Lopar i TZG Raba, od ove se godine u odrađivanje logističkih poslova rapske etape aktivno uključio i Biciklistički klub MAG Rab. Desetak članova i članica kluba od nedjelje 18. 04. 2021. započet će s poslovima postavljanja, odnosno označavanja staze duge ukupno 65 km, sa 1120 m visinske razlike. Naravno po završetku same utrke pobrinut će se da sve bude vraćeno u prvobitno stanje.

Rab danas oglas

 

 

Suradnja 4 Islands-a sa BK Mag Rab, garancija je da će Rab ponovno biti dobar domaćin, a da to zaista tako i bude iz organizacijskog tima mole za razumijevanje svih nas otočana za vrijeme postavljanja staze i osobito u četvrtak 22. 04. prilikom održavanja utrke kad će na nekim dionicama otočnih cesta biti posebna regulacija prometa u smislu eventualnih kraćih zastoja.

 

Iako je ovaj događaj svih prethodnih izdanja bio jedna velika zabava i mjesto susreta svih zaljubljenika u biciklizam, ovogodišnje izdanje bit će ograničeno na strogo profesionalni dio uz minimalne kontakte sudionika s bilo kime tko nije dio 4 Islands MTB Stage Race „Balona“. Svi skupa se toplo nadamo da se već u idućem izdanju 2022. vidimo u jednom opuštenijem izdanju.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime