Home Najave Pogled u plavo dolazi na naš otok – Besplatna probna ronjenja na Rabu

Pogled u plavo dolazi na naš otok – Besplatna probna ronjenja na Rabu

0
Pogled u plavo dolazi na naš otok – Besplatna probna ronjenja na Rabu

Foto: Izvor: Pogled u plavo

 

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta Pogled u plavo smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će posjetitelji, a posebno djeca, imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukativnu podršku ronioca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

Rab danas oglas

 

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 2. srpnja 2022. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 3. srpnja 2022. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na Trgu Sv. Kristofora u Gradu Rabu.

 

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine. Posjetitelji Pogleda u plavo će roniti uz sigurnost i stručno vodstvo ronioca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

 

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske dok su medijski pokrovitelji projekta narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).

 

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

 

Gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija

 

Budite i Vi dio Pogleda u plavo!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime