Home Sport Marinko Frankić pobjednik osamnaestog izdanja Kupa Grada Raba u podvodnom ribolovu

Marinko Frankić pobjednik osamnaestog izdanja Kupa Grada Raba u podvodnom ribolovu

0
Marinko Frankić pobjednik osamnaestog izdanja Kupa Grada Raba u podvodnom ribolovu

Foto: Pobjednik Kupa Grada Raba Marinko Frankić, drugoplasirani Marjan Perčinić i treći Sebastian Travaš - Foto: Ivica Hodak

 

Naime, u subotu 12. svibnja, po izuzetno lijepom vremenu na ovom je tradicionalnom natjecanju sudjelovalo 14 natjecatelja – podvodnih ribolovaca, članova rapskih klubova ŠRK DOLIN i KPA AMFORA.

Rab danas oglas

 

Natjecanje je trajalo od 8:00h do 13:00h, a s vaganjem ostvarenog ulova započelo se u 14:00h na rapskoj rivi, zapravo na terasi restorana „Šanpjer“.

 

Iako četiri natjecatelja; Marijo Badurina, Kristijan Grgurić, Damjan Ribarić i Tomislav Ribarić zbog ulovljenih, ali nedovoljno teških riba, nisu osvojili niti jedan bod, njihovi su ulovi dobro došli nešto kasnije u spravljanju večere za sve sudionike današnjeg natjecanja.

Ipak, premoćni pobjednik ovogodišnjeg 18. po redu natjecanja za Kup Grada Raba je Marinko Frankić koji je svojim doista bogatim ulovom osvojio prvo mjesto s više nego dovoljnih 13.712 bodova.

Drugo je mjesto sa osvojenih 11.580 bodova pripalo Marjanu Perčiniću, dok je treći, sa osvojenih 9.222 boda bio Sebastian Travaš.

 

Od preostalih, još nespomenutih, natjecatelja Marin Pahljina bio je četvrti, Sanjin Stojnšek peti, Tonči Španjol šesti, sedmi je bio Josip Macolić, osmi Slavko Krstačić, deveti Marijan Vidas i deseti Saša Tadić.

 

Uz napomenu da su prvoj trojici uručeni pobjednički pehari i medalje, treba reći da je posebna nagrada uručena Slavku Krstačiću koji je zubacom teškim jedan kilogram i 668 grama ostvario najvredniji ulov na Kupu Grada Raba 2018.

 

Organizaciju ovog natjecanja potpisuje ŠRK DOLIN.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime