Home Sport Na “Blatu” odigran završni turnir Škole nogometa NK Raba

Na “Blatu” odigran završni turnir Škole nogometa NK Raba

0
Na “Blatu” odigran završni turnir Škole nogometa NK Raba

Foto: Foto: NK Rab i Ivica Hodak

 

Naime, Škola nogometa NK Raba trenira dvije skupine nogometaša. Prvu skupinu čine učenici 1. i 2. razreda, a drugu 3. i 4. razreda osnovne škole.

Rab danas oglas

 

Ove školske godine u Školu nogometa bilo je učlanjeno 50-ak dječaka koji su redovito trenirali 3 puta u tjednu u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni tijekom zimskih mjeseci. Treninzi se održavaju u dvorani, a s ljepšim vremenom prešlo se na rapsko nogometno igralište “Blato”. Ove godine djeca su trenirala pod nadzorom četvorice trenera; Marka Macolića, Dejana Šotića, Brune Ivića i Dragana Vučetića.

 

Kao što smo već spomenuli, u petak 1. lipnja održan je završni turnir na kojem je sudjelovalo 43 polaznika koji su se natjecali u svojim dobnim kategorijama. Nakon odigranog turnira proglašeni su pobjednici uz svečanu podjelu pehara i medalja svim članovima Škole nogometa. Sportsko druženje nastavljeno je uz pizzu i sokove za sve polaznike.

 

Nogometni klub Rab i ovim putem zahvaljuje svim roditeljima, a posebno djeci koja su više nego ozbiljno trenirala tijekom cijele godine.

 

U ljetnim mjesecima Škola nogometa ne djeluje zbog radnih obveza trenera, tako da nova sezona starta nakon ljetne pauze, početkom listopada, a završava krajem svibnja. Do ponovnog susreta na jesen, sportski pozdrav svima!

 

  • Uprava i treneri NK Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime