Home Sport Susret veterana MNK Raba i MNK Torcide Konavle odlučen izvođenjem penala rezultatom 2:3 (1:0)

Susret veterana MNK Raba i MNK Torcide Konavle odlučen izvođenjem penala rezultatom 2:3 (1:0)

0
Susret veterana MNK Raba i MNK Torcide Konavle odlučen izvođenjem penala rezultatom 2:3 (1:0)

Foto: RabDanas

{gallery}KONAVLE{/gallery} 

 

Rab danas oglas

Uoči utakmice domaćini su gostima organizirali druženja i izlete. Taktički pokušaj bio je organiziranje izleta brodom oko Raba prije same utakmice, ali iskusni Stanković prepoznao je situaciju te skratio plovidbu kako bi se ekipa pripremila za utakmicu.

 

Utakmica je bila najneizvjesnija i najbolja do sada. Obje ekipe došle su u jakim sastavima te od samog početka krenule ozbiljno u utakmicu. Gosti su ove godine po pojačanja otišli čak do Brača, te su u svoje redove priključili mladog i perspektivnog igrača Marinka Klepu u čijem dovođenju je navodno bitnu ulogu odigrao Stanković. Po svemu viđenome to se pokazalo kao dobra odluka.

 

S obje strane igrala se čvrsta obrana i čekale su se prilike iz polukontre. Domaćini su u drugom dijelu prvog poluvremena poveli i to nakon solo akcije najboljeg pojedinca domaće ekipe Mlacovića koji postiže pogodak za 1:0. S tim rezultatom otišlo se na odmor.

 

Stožer MNK Raba Boro Debelić Šćuro i Marko Matić Gici za ovu priliku pojačao se trenerom golmana Vladom Domunkošem. To se pokazao kao dobar potez jer već nakon prvog dijela novi član stožera donosi odluku o promjeni vratara te umjesto do tada solidnog Faflje, na gol šalju iskusnog Puljar-Matića koji im to vraća vrhunskim obranama i održava prednost Rabljana.

I kada se već nazirao kraj utakmice i pobjeda domaćina, pred sam kraj utakmice gostujući igrač Kovačević uz lijepu fintu oslobađa se svojeg čuvara te postiže pogodak pored nemoćnog Puljar-Matića. Kovačević je dokazao da nisu točne tvrdnje kako se na Rabu zna izgubiti, te je pokazao kako je držao konce igre u rukama i da se nije gubio.

 

Utakmica završava rezultatom 1:1, nakon čega se pristupilo izvođenju penala. Stručni stožer domaćina na vrata ponovo postavlja Faflju koji brani dva penala. Međutim, to nije bilo dovoljno. Domaći igrači (imena poznata autoru) nisu bili raspoloženi te su promašili ukupno 3 penala i na kraju izgubili rezultatom 3:2. Već tada krenule su glasine kako stručni stožer zbog gubitka bodova gubi povjerenje izvršnog odbora i da na vrata kucaju dva nova stručna imena. Navodno se radi o velikim stručnjacima futsala s područja Raba. Ostaje nam čekati odluku izvršnog odbora i vidjeti da li će sadašnji stručni stožer zadržati njihovo povjerenje.

 

Utakmicu su sudili odlični dvojac Beg-Šotić koji su od samog početka nametnuli autoritet i odradili besprijekornu utakmicu.

 

Ovogodišni posjet završio je zajedničkim druženjem i feštom do dugo u noć, gdje su se snage ovaj put umjesto parketa odmjeravale na drugačijoj podlozi i opet je to bila tvrda i neizvjesna utakmica. Od sutra već kreću pripreme za Konavle i nova nadmetanja.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime