logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske na svojem YouTube kanalu objavila je edukativni video „Euro zamjenjuje kunu“ koji je omogućen financijskom podrškom Primorsko – goranske županije.  
Posljednji dan škole za rapske osmaše, obilježen na onom istom dvorištu na kojem su zajedno rasli, nije bio tek oproštaj jedne generacije s nastavnicima, prijateljima, simpatijama i osnovnoškolskim brigama, već i trenutak da u opuštenoj atmosferi prizovu k svjesti svu onu ljepotu prohujalih školskih dana koje ostavljaju za sobom.
Ustanovljavanjem kvoruma od 11 prisutnih vijećnika koji su jednoglasno prihvatili predloženi dnevni red, u utorak 20. lipnja započela je s radom 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Raba, koja je nastavljena uobičajenim pitanjima vijećnika na aktualnom satu.
Iz Tehničke službe komunalnog društva VRELO d.o.o. obavještavaju cijenjene korisnike usluge opskrbe pitkom vodom, da će u petak, 24. lipnja 2022. godine, od 10:00 do 11:00 h zbog radova na sustavu javne vodoopskrbe doći do privremenog prekida vodoopskrbe u dijelu naselja Lopar, od vile Mira do kampa Zidine.
U petak 24. lipnja 2022., zbog radova u niskonaponskoj mreži, bez struje će biti područje SUPETARSKE DRAGE - oko ACI MARINE, od broja 445 do 470, a očekivano trajanje prekida opskrbe električnom energijom je od 05.00 do 08.00 sati.
U četvrtak 23. lipnja svoja vrata otvara Ljetno kino u gradu Rabu. U prekrasnom ambijentu pod vedrim nebom publika će moći uživati i odličnim filmskim naslovima.
Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na središnjem križu Gradskog groblja te u spomen-parku Boškopini, delegacije Grada Raba i Udruge antifašista Raba zajednički su obilježile Dan antifašističke borbe.
Jutros je, povodom Dana antifašističke borbe, delegacija Općine Lopar, predvođena načelnikom općine Zdenkom Jakucom, položila je cvijeće i zapalila svijeće kod spomenika poginulim borcima Narodno-oslobodilačkom ratu od 1941 do 1945., kao i svim žrtvama fašističkog terora.
Ponekad nisi niti svjestan kako se jedan poslovni projekt pretvori u životno prijateljstvo i neizmjerno poštovanje.    To je samo mali i skroman opis odnosa izmedu Ivice Hodaka i nas, zato i ne čudi da ga od milja nazivamo Mili, jer on je zasigurno jedan od naših najmilijih suradnika, ali nadasve prijatelja.   Mili sretan ti rođendan i da ih bude još puno u sreći i radosti. Ti si naša poezija, inspiracija i najdivniji stih,…
Stranica 1 od 374

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1