logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Grad Rab i u 2023. godini nastavlja s provođenjem projekta „Moj Rab bez azbesta“ kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada Raba.
Nakon stanke od nekoliko mjeseci koja je uslijedila po održavanju prvog Kupa Grada Raba, uprava Streljačkog kluba Felix Arba pokrenula je pokusni pilot projekt natjecanja u disciplini moderne poluautomatske puške.
U Loparu je jučer održana 14. sjednica Općinskog vijeća koju je obilježila na trenutke žučna rasprava troje vijećnika kluba MODES-a, Olivera Pičuljana, Albine Andreškić i Joška Matahlije, s načelnikom Zdenkom Jakucom i predsjednikom OV Damirom Paparićem, a koja se povela o zadnjoj točki dnevnog reda - Prijedlogu donošenja Zaključka na provedbu postupka davanja koncesije za gospodarsko korištenje dijela Rajske plaže.
U srijedu, 1. veljače 2023., zbog radova u niskonaponskoj mreži, bez struje će biti područje BARBATA na Rabu i to kućni brojevi: 
Gradska organizacija SDP-a Rab na unutarstranačkim izborima održanima u mjesecu studenome prošle godine izabrala je novo vodstvo u kojem je za predsjednika izabran Josip Ivić - Lero, za potpredsjednike Damir Brusić i Ivana Stojanova, a u gradski su odbor ušli: Nenad Debelić, Dario Žic, Željko Guščić, Ivica Lupić, Zdenko Antešić, Mirna Tomulić-Holjar, Milan Dudić, Milan Beg i Kristina Jelen.  U nastojanju da sa svojim novim politikama i novim načinom rada budu dostupniji građanstvu, odlučili su…
U utorak, 31. siječnja 2023., zbog radova u niskonaponskoj mreži, bez struje će biti područje BARBATA na Rabu i to kućni brojevi: 
Nakon dvije pandemijske godine, u petak 27. siječnja 2023., s početkom u 19h, u Velikoj vijećnici Grada Raba u normaliziranim okolnostima održana je Skupština Triatlon kluba Rab kluba koja je ponovno na jednom mjestu okupila članove i prijatelje ovog izuzetno aktivnog kluba.
Kad se promišlja o kršćanskoj vjeri i politici, promišlja se o čitavom nizu odnosa. Riječ je o pravnom odnosu Crkve prema državnim vlastima, ali i o idejama čiji promicatelji kroz njih žele utjecati na odluke državnih tijela. Može se govoriti o angažmanu pojedinog kršćanina u društvenim pokretima i političkim strankama, ali i o odnosu političkih stranaka prema Crkvi i idejama utemeljenim na kršćanskoj socijalnoj etici.
 Dječji vrtić "Pahuljica" ove je godine nositelj dva Erasmus+ projekta. Manji projekt, u katergoriji malih partnerstva (KA2), pod nazivom Careful kids, započet će u ponedjeljak 30. siječnja 2023. realizacijom prve mobilnosti u Grčkoj, točnije u Ateni. 
Stranica 1 od 416

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1