Home Vijesti Sretan Uskrs svim Rabljanima i dragim gostima!

Sretan Uskrs svim Rabljanima i dragim gostima!

0
Sretan Uskrs svim Rabljanima i dragim gostima!

Foto: Izvor: TZG Rab

Nakon sinoćnje kiše i oblačnog ranog jutra, sunce je danas ipak ogrijalo Rab, te su od 10 sati spremni bili i rapski OPG-ovci sa svojom raznovrsnom ponudom. Odmah po otvaranju štandova, prvi su turisti na trgu počeli istraživati njihovu bogatu ponudu.

Po završetku Svete mise u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, točnije oko 11 sati, započela je podjela uskrsnih delicija, uz živu zvučnu kulisu. Uskoro je Trg sv. Kristofora zaživio kao da je stiglo ljeto!

Rab danas oglas

Manifestaciju je, osim turista, odlučilo podržati i lokalno stanovništvo, tako da su se Rabljani razdragano pozdravljali i čestitali si Uskrs, pričali o svakodnevici u veseloj atmosferi, dok su turisti uživali u glazbenim evergrinima i predivnom vremenu.

Na Rab je iz susjednih destinacija stiglo i 5 autobusa s posjetiteljima te su se i oni ugodno iznenadili razdraganom atmosferom na trgu te su ga nevoljko napuštali prateći svoje vodiče koji su ih vodili u razgled starogradske jezgre.

Atmosferu su dodatno podigli odlični folkloraši i nezaobilazni «limenjaci» koji su prodefilirali i Srednjom ulicom.

Bio je pravi užitak vidjeti toliko veselih i razdraganih lica, uživati u ovoj novoj manifestaciji koja bi trebala postati tradicijom.

Organizatori manifestacije, TZG Raba, POU Rab te Grad Rab zahvaljuju svima koji su se uključili u ovaj projekt te naravno svim posjetiocima. Sretan Uskrs svim Rabljankama i Rabljanima te dragim nam gostima!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime