Home Vijesti Predizborna subotnja živost u rapskom Šarengradu

Predizborna subotnja živost u rapskom Šarengradu

0
Predizborna subotnja živost u rapskom Šarengradu

Foto: Foto: Ivica Hodak

SDP i koalicijski partneri na nivou Županije i Grada Raba

S Rabljanima koji su se u to vrijeme okupili u Šarengradu, uz rapske kandidate koalicije Novi val Nenada Debelića za gradonačelnika Raba i Kruna Matića za njegovog zamjenika, družio se i kandidat za župana PGŽ-a Zlatko Komadina sa svojom zamjenicom Marinom Medarić.

I Nenad Debelić i župan Zlatko Komadina vrlo kratko, tek u nekoliko rečenica, obratili su se prisutnima. Obojica su pozvali birače da na nivou Županije 21. svibnja, na izborima, zaokruže brojku 3 kojom se za župana predlaže Zlatko Komadina i brojku 8 koja predstavlja kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu. U slučaju Raba građani su pozvani zaokružiti broj 1 kojim se za gradonačelnika predlaže Nenad Debelić i listu br. 5 na kojoj se nalaze kandidati koalicije Novog vala jer, zaključili su obojica, takvim izborom vratit ćemo Rabu povjerenje koje je Rab i zaslužio.

Rab danas oglas

Svoj boravak na Rabu Zlatko Komadina nastavio je i završio druženjem sa stranačkim prijateljima u Općini Lopar.

Hrvatski laburisti na drugom kraju Šarengrada

Na drugom kraju Šarengrada, za svojim štandom, gotovo istovremeno s SDP-ovcima i njihovim koalicijskim partnerima, okupili su se članovi Hrvatskih laburista sa svojim promidžbenim materijalima, odjeveni u majice na kojima je, kod jednih bio istaknut upitnik, a kod drugih uskličnik.

Oni su predstavili svoju kandidacijsku listu za županijsku skupštinu na kojoj je nositeljica Liste Jelena Krpan iz Rijeke.

Uz napomenu da se na Listi pod rednim brojem 14 nalazi i predsjednik Ogranka Hrvatskih laburista na Rabu Tomislav Badurina, novinare su s programom ove stranke koja samostalno izlazi na ove izbore upoznali; Gordana Vukoša treća na njihovoj Listi i kandidatkinja za načelnicu Općine Kostrena, te Vedran Sabljak, koji je na Listi upisan pod rednim brojem 6.

Njihov rad, rekli su, temeljit će se na ciljevima koji se vezuju uz gospodarstveni razvoj, socijalnu politiku i mlade te, ekologiju.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime