logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Subota, 26 Kolovoz 2017 14:25

Ekipa PVZO Raba stigla na Velebit - za njima je krenuo i kombi pun hrane i pića za požrtvovne vatrogasce

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)
Ekipa PVZO Raba stigla na Velebit - za njima je krenuo i kombi pun hrane i pića za požrtvovne vatrogasce Foto: Ivan Matahlija

Kao što smo još jučer objavili, na poziv županijskog vatrogasnog zapovjednika, Područna vatrogasna zajednica otoka Raba uputila je rano jutros na gašenje Velebita 9 vatrogasaca (6 iz DVD-a Rab i 3 iz DVD-a Lopar) sa vozilom garažni broj Rab 9, a za njima je nešto kasnije krenuo i kombi pun hrane i pića za požrtvovne vatrogasce.

 

Donosimo vam i nekoliko fotografija iz gastro kućice na Starom Varošu u kojoj se pripremao ručak za vrijedne i požrtvovne vatrogasce na Velebitu. Ujutro je nekoliko velikih teća domaće spize krenulo na Velebit. Zahvaljujući svim donatorima i angažmanu ljudi iz Udruge Mocira skupilo se i svega drugog što će im dobro doći.  

Nije prošlo dugo, a vatrogasci i svi koji gase požar na Velebitu putem facebook profila "Nacionalni park Sjeverni Velebit" zahvalili su Rabljanima na okrijepi koju su im pripremili i danas dostavili. Evo što su napisali u svojoj objavi: "U ime svih koji gase požar na Velebitu ovim putem zahvaljujemo se prijateljima s Raba koji su našim vatrogascima poslali kombi pun hrane (100l maneštre sa sušenim mesom i kobasicama), vode, mineralne, piva, vina, kolača, slastica, konzervi, vitamina u šumećim tabletama, sušenih proizvoda. Hvala vam svima!"

Pročitano 3600 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1