Home Vijesti Dječji vrtić “Pahuljica” druženjem djece, očeva i odgajatelja obilježio Svjetski dan očeva

Dječji vrtić “Pahuljica” druženjem djece, očeva i odgajatelja obilježio Svjetski dan očeva

0
Dječji vrtić “Pahuljica” druženjem djece, očeva i odgajatelja obilježio Svjetski dan očeva

Foto: Izvor: DV Pahuljica

U svakoj je odgojno-obrazovnoj skupini osmišljena radionica za djecu i očeve, a cilj je bilo međusobno druženje, razvijanje odnosa između djece, očeva i odgajatelja te želja da se očevima prenese poruka koliko je važno njihovo sudjelovanje u svakodnevnom životu djece, kako u predškolskoj ustanovi tako i van nje.

Možemo reći da su sve radionice bile posjećene i da su se očevi s radošću odazvali, a atmosfera i veselje djece bilo je neizmjerno.

Rab danas oglas

U Ribicama su očevi izrađivali taktilnu kućicu, u Mravima i Iskricama priređeno je zajedničko druženje djece i očeva obiju skupina, u Leptirićima su zbog velikog interesa održane čak dvije radionice, u Krijesnicama je organizirano popodnevno glazbeno druženje, u Ježićima natjecanje u farbanju jaja, u Pčelicama su se pekle palačinke, u Bubamarama je organizirano sportsko druženje djece i očeva, a Pužići su organizirali druženje s očevima nakon predstave koju su igrali u kinu.

Obilježavanje Dana očeva poteglo se i u ovaj tjedan kada su Zvjezdice zajedno sa svojim očevima otišle u posjet novom trajektu „Četiri zvonika“ na čemu osobito zahvaljujemo kapetanu Vlatku Dumiću. Preostaje još obilježiti Dane očeva u područnim odjelima u kojima će se organizirati prigodno druženje i uređenje dvorišta.

Svim očevima još jednom želimo sretan njihov dan! Uživajte u svojem očinstvu!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime