Home Vijesti Kajak klub Rab ’83 – Dvanaest brončanih medalja s Državnog prvenstva Hrvatske!

Kajak klub Rab ’83 – Dvanaest brončanih medalja s Državnog prvenstva Hrvatske!

0
Kajak klub Rab ’83 – Dvanaest brončanih medalja s Državnog prvenstva Hrvatske!

Foto: RabDanas

{gallery}KK Rab 83 PH 2020{/gallery} 

 

Rab danas oglas

Cjelogodišnji treninzi i uložen trud urodili su plodom budući da su unatoč ekstremno toplom vremenu, mnoštvu utrka i mnoštvu lopoča naši mališani osvojili svoje prve medalje s državnog prvenstva.

K-4 kadeti u sastavu Mateo Karnaš, Filip Krstinić, Lovro Deželjin i Lovre Bošnjak osvojili su 3. mjesto na 1000 i 500 metara.

K-4 kadetkinje u sastavu Jana Španjol, Leona Pičuljan, Tea Karnaš i Dorotea Faflja osvojile su 3. mjesto na 1000 metara.

 

Utrke u dvosjedu i jednosjedu također su odveslane te su postignuti odlični rezultati, a među rapskim veslačima najbolje je odveslala Dorotea Faflja zauzevši visoko 4. mjesto u kategoriji K-1 kadetkinje na 500m.

 

S obzirom da je većina kajakaša KK Rab ’83 u mladim kategorijama (mladi kadeti i škola kajaka), a imajući u vidu izvrsne dosadašnje rezultate, treneri od njih za iduću godinu imaju još veća očekivanja. Prvenstvo Hrvatske svakako je bila dobra škola za upoznavanje jake konkurencije, proučavanje brojnih utrka, upoznavanje novih prijatelja što svakako daje motivaciju za daljnji trud i rad. Kajakašice i kajakaši Kajak kanu kluba Olimpik iz Slavonskog Broda osvojili su 5. uzastopni naslov prvaka države u svim kategorijama, što je svakako jedna od spomenutih motivacija.

 

Čestitamo svima na uspjehu i osvojenim medaljama!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime